HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ανδρομάχη: «Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Γιώργο Λιβάνη»

Η Ανδρομάχη που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Λιβάνη, το οποίο όπως αποκάλυψαν θα είναι αγοράκι, βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 30/5 στην εκπομπή «Fay’s Time».

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πριν γίνει ζευγάρι με τον Γιώργο Λιβάνη, ήταν πολύ καλοί φίλοι με την ίδια να δηλώνει πως μοιραζόντουσαν τα προσωπικά τους.

«Είχαμε φιλική σχέση πάρα πολλά χρόνια. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Γιώργο και απορώ πώς δεν ήταν. Δεν τον έβλεπα καν, ήταν φίλος μου. Δεν τον έβλεπα σαν άνδρα. Λέγαμε για τα προσωπικά μας. Ήξερα τα πάντα και εκείνος για μένα. Δεν ξέρω πως έγινε και ήρθε αυτό το μαγικό timing. Απορώ… Του λέω πώς περνούσαμε ο ένας δίπλα από τον άλλον και δεν υπήρχε τίποτα. Είχαμε χημεία. Ο Γιώργος ξεκίνησε τις προσπάθειες του πέρσι τον Μάρτιο, εγώ τον έβλεπα ακόμη ως φίλο. Δύσκολη μετάβαση. Του βγήκε, έκανε την κίνησή του πέρσι και έγινε. Άρχισε να αλλάζει το κλίμα, άλλαξε πολύ και έγινε ερωτικό. Είναι απίστευτο, δεν ξέρω πως δεν υπήρχε πριν σπίθα. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι», αποκάλυψε η Ανδρομάχη.«Ήμασταν συνεχώς σε σχέσεις και οι δυο οπότε αυτό δείχνει αφοσίωση και πίστη. Μαζί μάθαμε ότι είμαι έγκυος, είχαμε υποψίες μια ημέρα που ήμασταν στον ζωολογικό κήπο, το είχε πιστέψει και ο Γιώργος. Θέλαμε πολύ να κάνουμε παιδί και ξεχωριστά και μαζί νιώθαμε ότι θα μας άρεσε πολύ να κάνουμε οικογένεια…Τρελαθήκαμε όταν το μάθαμε, ο Γιώργος ούτως ή άλλως έχει τρέλα με τα παιδιά και εγώ. Κάναμε gender reveal. Εγώ το ήξερα ότι είναι αγοράκι γιατί του ξέφυγε του γιατρού, ενώ του είπα “γιατρέ μη μου το πείτε” με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “έχουμε ένα υγιέστατο αγοράκι”. Ο Γιώργος δεν το ήξερε», δήλωσε στη συνέχεια η Ανδρομάχη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

J2US: Ποια θα είναι ζευγάρια του μουσικού show στον Alpha;

Her News b

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Υπάρχει προ Λένας Δροσάκη και μετά Λένας Δροσάκη εποχή στη ζωή μου»

Her News

Φώτης Σεργουλόπουλος: Όταν η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλέσει κατά λάθος τα Σκόπια, Μακεδονία

Her News b