HerNews.gr
Ελλάδα

Αγγελική Νικολούλη: «Ήταν εδώ και σηκώθηκε και έφυγε, αυτές οι συμπεριφορές κρίνονται»

Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο στη Θήβα παρουσίασε η εκπομπή Φως στο τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό αέρα χθες, στην εκπομπή ήταν να εμφανιστεί και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής αλλά όπως όλα φαίνονται για κάποιον λόγο έφυγε.

«Ήταν και εδώ κοντά μας ο Σπήλιος Κρικέτος, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, αλλά δεν ξέρω… δεν συμφωνούσε με την έρευνα; Πίστευε πως όλα τα έχουν κάνει τέλεια; Ήταν ενημερωμένος για την υπόθεση και αποχώρησε, δεν περίμενε ούτε καν να δει το ρεπορτάζ, ενώ γνώριζε από πριν γιατί τα έχουν κάνει όλα τέλεια! Τα στοιχεία δείχνεις και από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα τα βγάζει ο καθένας. Από εδώ και πέρα προσβάλλεται και την εισαγγελέα που είδε ότι δεν έχουν γίνει όλα τέλεια», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είπε “εγώ ξέρω έγιναν όλα τέλεια” και σηκώθηκε και έφυγε. Οκ, ο καθένας δικαίωμά του, αλλά δεν ξέρω, αυτές οι συμπεριφορές κρίνονται», είπε η Αγγελική Νικολούλη

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Το αδιαχώρητο στους δρόμους της Αθήνας: Που καταγράφεται μποτιλιάρισμα, δείτε χάρτες με την κίνηση

Her News b

Πανελλήνιες 2022: Αντίστροφη μέτρηση για τις βάσεις – Ανακοινώνονται έως την Παρασκευή

Her News b

Δρομολόγια της ΣΤΑΣΥ για 24 και 25η Μαρτίου – Πώς θα κινηθούν οι συρμοί

Her News b