HerNews.gr
Αφιερώματα

Angelina Jolie: Οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της το τελευταίο διάστημα

Την περασμένη εβδομάδα, τα ξένα μέσα ανέφεραν ότι η Angelina Jolie απόλαυσε ένα τρίωρο μεσημεριανό γεύμα στο στέκι διασημοτήτων Nobu στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, με τον David Mayer de Rothschild τον όμορφο νεότερο κληρονόμο της  περιουσίας των Rothschild.

Με φρέσκια εμφάνιση, με σχεδόν καθόλου μακιγιάζ και ντυμένη με ένα σέξι μαύρο φόρεμα με κοψίματα, η Angelina Jolie έφυγε από το εστιατόριο με τον χαμογελαστό de Rothschild 44 ετών.

Ελεύθερη και ωραία μετά το πικρό διαζύγιό της με τον Brad Pitt, φαίνεται ότι ο David Mayer de Rothschild Βρετανός εξερευνητής, ακτιβιστής για το περιβάλλον, συγγραφέας και κινηματογραφιστής, θα ήταν ακριβώς το είδος του άντρα που η Jolie θα ήθελε να βγει ραντεβού.

Ωστόσο, ο de Rothschild είναι παντρεμένος με την Ουκρανή ηθοποιό Karina Deyko, η οποία, όπως και η Jolie, είναι μια μελαχρινή καλλονή, και το ζευγάρι μοιράζεται ένα τεράστιο μποέμ συγκρότημα στην παραλία Venice Beach. 

Πράγματι, το γεύμα στο Nobu ήταν μια επαγγελματική συνάντηση, επιβεβαίωσαν πηγές, στην οποία παρευρέθηκε μια μικρή ομάδα ανθρώπων.

Όμως, όπως πάντα, η Angelina Jolie έχει την ικανότητα να κάνει ακόμη και μια επαγγελματική συνάντηση να φαίνεται ενδιαφέρουσα.

Η ηθοποιός κράτησε την προσωπική της ζωή ήσυχη από τον χωρισμό της από τον Brad Pitt, τον τρίτο σύζυγό της, το 2016. Το ζευγάρι παραμένει σε δύο δικαστικές διαμάχες: μία για τα παιδιά τους και άλλη για το γαλλικό τους κάστρο και οινοποιείο Miraval .

Η Angelina Jolie & o The Weeknd

Οι δυο τους εντοπίστηκαν για πρώτη φορά να βγαίνουν από το εστιατόριο του LA Giorgio Baldi τον Ιούλιο του 2021.

Αν και πηγές κοντά στον The Weeknd έλεγαν ότι ήταν ένα επαγγελματικό δείπνο, φωτογραφήθηκαν και οι δύο σε μια ιδιωτική συναυλία μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα , όπου η Jolie ήταν μαζί με τις κόρες της , η Zahara, και η 16χρονη Shiloh. Εκείνο τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι εθεάθη επίσης να δειπνεί ξανά στο Giorgio Baldi.

Η Jolie απέκρουσε την αμήχανη ερώτηση για τη σχέση τους όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε αν τα έξι παιδιά της ήταν πιο ενθουσιασμένα που έπαιζε στην ταινία της Marvel ή που είναι φίλοι με τον The Weeknd.

«Είναι πολύ ενθουσιασμένοι με αυτή την ταινία… αν αυτό ρωτάς» απάντησε.

Ο Brad Pitt και οι δικατικές διαμάχες

Η Angelina Jolie και ο Pitt έχουν εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους από τότε που η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ο Brad Pitt έχει μια δύσκολη σχέση με μερικά από τα παιδιά τους , μετά το περιβόητο πλέον περιστατικό με ιδιωτικό αεροπλάνο που προκάλεσε τον χωρισμό του ζευγαριού.

Τον Ιούνιο, ο Pitt, ο οποίος παράγει μια σειρά περιποίησης δέρματος με το όνομα Château Miraval, κατηγόρησε την Jolie με μήνυση ότι σκόπιμα προσπάθησε να του «προξενήσει κακό» πουλώντας το μισό της περιουσίας στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Yuri Shefler, τον ιδιοκτήτη της εταιρίας που φτιάχνει τη ναυαρχίδα της ρωσικής βότκας Stolichnaya, που μετονομάστηκε σε Stoli. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Για πρώτη φορά ο Εθνικός Ύμνος στη νοηματική γλώσσα: Ποια είναι η θέση των κωφών στην κοινωνία; 

Her News

Ποιος ποιος; Ο Λεκτικός! – Η ανάρτηση του Rack για τα 13 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του

HerNews ka

Το HerNews με δυναμική παρουσία στην έκθεση Hairprof

Her News