HerNews.gr
Ελλάδα

Άννα Ιβάνκοβα: Προσήχθη 35χρονος αλλοδαπός για τη δολοφονία της τρανς γυναίκας

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr προσήχθη 35χρονος αλλοδαπός για την άγρια δολοφονία της 46χρονης τρανς από την Κούβα μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών φέρονται να έχουν φθάσει στη λύση του μυστηρίου της δολοφονίας της Άννας Ιβάνκοβα και να διαθέτουν στοιχεία ικανά να στοιχειοθετήσουν την εμπλοκή του συγκεκριμένου ατόμου, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές, μέχρι στιγμής, περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποια ήταν η Anna Ivankova… – Cosmopoliti.com – Χριστίνα Πολίτη

Η Άννα Ιβάνκοβα εντοπίστηκε από τις Αρχές στο σπίτι της στην οδό Φυλής βαριά χτυπημένη σε μια λίμνη αίματος. Η άτυχη γυναίκα έφερε μάλιστα βαριά χτυπήματα στο κεφάλι εκτός από τις δυο βαθιές μαχαιριές που βρέθηκαν στο σημείο.

Τα χτυπήματα φαίνεται να προέρχονται από μη αιχμηρό αντικείμενο, όπως ένα βάζο ή τη βάση ενός κηροπήγιου, όμως ήταν τόσο σφοδρά, που της προκάλεσαν μερική παραμόρφωση. Αντίστοιχα αντικείμενα έχουν βρεθεί και εξετάζονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Eurovision: Εκτός τελικού η Ελλάδα με τον Victor Vernicos – Πέρασε η Κύπρος

georgegsp

Αγγελική Νικολούλη: «Δύσκολα θα σπάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου- Μου ζήτησε να βρω τα στοιχεία της φίλης του Μάνου στην Αθήνα»

georgegsp

Κύκλωμα κοκαΐνης: Ο πασίγνωστος τραγουδιστής, ο ρόλος του κουμπάρου και οι επιταγές

georgegsp