HerNews.gr
BRIDE NEWS

Άννα Πρέλεβιτς: Έλαμψε στο γάμο της με νυφικό που θύμισε «Grace Kelly»

Η Άννα Πρέλεβιτς εντυπωσίασε ως νύφη δίπλα στο πλευρό του άντρα της ζωής της, Νικήτα Νομικού επιλέγοντας ένα υπέροχο νυφικό, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από το iconic νυφικό της Grace Kelly. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.

Το νυφικό της Άννας Πρέλεβιτς ήταν ένακλασικό λευκό φόρεμα με το πάνω μέρος να έχει δημιουργηθεί από δαντέλα με ψηλό γιακά, μακριά μανίκια και κουμπιά στο στήθος. Το φόρεμα κατέληγε σε μια ογκώδη φούστα από ταφτά, ενώ στο σημείο της μέσης είχε μια φαρδιά μπάσκα που τόνιζε τη μέση.

Η Άννα Πρέλεβιτς επέλεξε νυφικό φόρεμα που θύμιζε αυτό της Grace Kelly

Η Άννα Πρέλεβιτς σε stories της στο Instagram πριν λίγο καιρό, είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε επιλέξει ακόμα το ύφος του φορέματός της και ότι ήθελε κάτι που θα δεν θα θυμίζει κάτι που έχει φορέσει άλλη Ελληνίδα. Διάλεξε λοιπόν να βάλει ένα διαχρονικό στιλ νυφικού.

«Έχω βρει έναν οίκο από το εξωτερικό και θα ταξιδέψω σε αυτή τη χώρα για να το δω και από κοντά. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και το χαίρομαι όλο πάρα πολύ. Δεν το περίμενα από εμένα να γίνω η κλασική νύφη», είχε δηλώσει η ίδια στην Κατερίνα Καινούργιου.

Το νυφικό της Grace Kelly

Η γνωστή ηθοποιός του Hollywood και πριγκίπισσα του Μονακό Grace Kelly, έχει φορέσει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και εντυπωσιακά νυφικά στην ιστορία του νυφικού ενδύματος, το οποίο έχει εμπνεύσει πολλές νύφες στην επιλογή του φορέματός τους για την ημέρα του δικού τους γάμου.

Δούκισσα Νομικού: To εντυπωσιακό φόρεμα που φόρεσε στον γάμο του αδερφού της και της Άννας Πρέλεβιτς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να επιλέξετε νυφικές πετσέτες στον γάμο σας

Her News

Σημάδια ότι ο γάμος σας θα αντέξει στον χρόνο!

Her News

Γάμος: 4 λάθος λόγοι που μας οδηγούν σε αυτή την απόφαση

Her News b