HerNews.gr
Beauty

Anne Hathaway: Το απίστευτο μυστικό της για να κάνει τα χείλη της πιο σαρκώδη

Τα χείλη της Anne Hathaway μπορεί να είναι απλώς ένα από τα πιο τολμηρά χαρακτηριστικά της. Σε ένα νέο βίντεο, η σταρ αποκαλύπτει το πρακτικό κόλπο για να τα διατηρείτε γεμάτα και φρέσκα — κρατήστε σημειώσεις τώρα!

Από τότε που έγινε μέλος του TikTok τον Μάιο, η ηθοποιός Anne Hathaway μας έχει δώσει μόνο τρία βίντεο — αλλά η συμβουλή που δίνει στο τελευταίο της κλιπ, που γυρίστηκε στο πλατό ενώ γυριζόταν μια καμπάνια, αξίζει να κάνετε κλικ στο follow.

Ενώ καθόταν στην καρέκλα του κομμωτή Adir Abergel, η Anne Hathaway με ρόδινα μάγουλα αναφέρει ότι ένιωθε σαν το πάνω χείλος της να φαινόταν λίγο «μαραμένο», λέγοντας ότι ζήτησε από τον κομμωτή της να της δώσει μια φουρκέτα μαλλιών.Στη συνέχεια, κάνει μικρά “τσιμπιματάκια” με τη φουρκέτα στα χείλη της που όπως λέει βοηθά στο να «ξεκινήσει η κυκλοφορία», δίνοντας αμέσως ένα μικρό αποτέλεσμα. Ωστόσο, το σεμινάριό της συνοδεύεται από μια απαραίτητη προειδοποίηση: «Μην τσιμπήσεις τον εαυτό σου πολύ δυνατά, γιατί μπορεί να βγάλεις αίμα», λέει.

Ενώ τα χείλη της Anne Hathaway μπορεί να χρειάζονται τίποτα άλλο από μια γρήγορη φουρκέτα για να φαίνονται φρέσκα και γεμάτα, υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορεί κανείς να κάνει για να τονίσει τα χείλη του για ειδικές εκδηλώσεις. Πρώτον, τα plumping lip gloss μπορούν να λειτουργήσουν υπέροχα. Ένα άλλο αγαπημένο μεταξύ των επαγγελματιών; Gradient lips. Την επόμενη φορά που θα θέλετε να προσθέσετε λίγο επιπλέον όγκο στα χείλη σας, δοκιμάστε να παίξετε με τα χρώματα για να βελτιώσετε το περίγραμμα των χειλιών σας.

Δείτε παρακάτω το video της Anne Hathaway

@annehathaway The more you know 🌠 #liptok ♬ Lips Are Movin – Meghan Trainor

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Το εντυπωσιακό beauty look που επέλεξε στα γενέθλιά της

HerNewskl

O Makeup Artist Παναγιώτης Καρακάσης μας δίνει συμβουλές για το τέλειο “Summer boho makeup look”

HerNews ka

Γαλλικό στυλ: 5 manicures που επιλέγουν οι Γαλλίδες φέτος καλοκαίρι

HerNewskl