HerNews.gr
Beauty

Ανοιξιατικά χτενίσματα: Τα 6 χτενίσματα που επιλέγει κάθε it girl

Η άνοιξη έχει έρθει και επίσημα και εσύ ψάχνεις τα ανοιξιάτικα χτενίσματα που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση. O δρόμος σε οδηγεί στα καταστήματα Nail me up! 

Η αλήθεια είναι πως η ιστορία επαναλαμβάνεται και αυτό συμβαίνει και με τις τάσεις στα μαλλιά. Πολλά από τα χτενίσματα που ήταν “in fashion” στη δεκαετία του 1990 έχουν κάνει και πάλι την εμφάνιση τους. Ακόμη και χτενίσματα των 70s κατέχουν πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στον κόσμο της ομορφιάς και το Nail me Up το επιβεβαιώνει!

Ποια είναι όμως τα ανοιξιάτικα χτενίσματα που θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου;

Tα Curtain Bangs ειναι η τάση της εποχής και επιτάσσει όλες τις γυναίκες να τα δοκιμάσουν έστω για μια φορά στη ζώη τους. Η άνοιξη, δε, είναι η τέλεια ευκαιρία για αλλαγές. Eίναι ένα ευέλικτο, αλλά και fun χτένισμα που δε θα θες να το αποχωριστείς.  Tα “curtain bangs” σε καλούν να τα δοκιμάσεις και έρχονται από την δεκαετία ’70!

ανοιξιάτικα χτενίσματα-hernews#3 Side Parts

Αν θέλεις οι εμφανίσεις σου να θυμίζουν τις εμφανίσεις του Hollywood στο red carpet, τότε αξίζει να ζητήσεις από έναν έμπειρο κομμωτή το must-have ανοιξιάτικό χτένισμα. Αυτό δεν είναι άλλο από τα side parts, όπου ταιριάζιε σε κάθε μήκος μαλλιών. Αν επιλέξεις να κάνεις μια βαθιά χωρίστα στο πλάι, τότε σίγουρα ανήκεις στην κατηγόρια αυτών που τολμούν!

ανοιξιάτικα χτενίσματα-hernews

#4 Βraids

Το συγκεκριμένο χτένισμα ταιριάζει σε κάθε περίσταση, από το πρωί που θα πας στη δουλειά σου ακόμη και σε ένα βραδινό event. Το glam αυτό χτένισμα μπορεί να γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό προσθέτοντας του μερικά αξεσουαρ ή χρυσά cuffs. Εμείς τα λατρεύουμε! 

ανοιξιάτικα χτενίσματα-hernews

#5 Kότσος

Ακόμη και οι bad hair days μπορούν να διορθωθούν αρκεί να το θέλεις! Ο κλασσικός κότσος μπορεί να δεχθεί ποικίλες παραλλαγές που θα ταιριάζουν και στα outfits σου. Οι εκδοχές του είναι αμέτρητες και η επιλογή είναι δική σου.

ανοιξιάτικα χτενίσματα-hernews

#6 Wavy look 

Στο άκουσμα του συγκεκριμένου χτενίσματος, σκέφτεσαι καλοκαίρι, θάλασσα και άμμο. Ωστόσο, μπορείς να αποκτήσεις ένα τέλειο wavy look με τη βοήθεια ενός σωστού επαγγελματία κομμωτή. Οποιο κούρεμα και αν έχεις επιλέξει, το signature αυτό χτένισμα θα είναι matchy-matchy πάνω σου. Κολακεύουν όλα τα πρόσωπα και κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται μονίμως περιποιημένα.

wavy hairhernews

Είσαι έτοιμη να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου στο Nail me Up και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου;

nailmeup

Μετά από μεγάλη έρευνα και βασισμένες στα δικά σου “θέλω”, επισκεφθήκαμε τον μαγευτικό πολυχώρο “Nail me up” στον Πειραιά και στο Κερατσίνι, όπου πραγματικά ενθουσιαστήκαμε με τις παροχές, την τέλεια εξυπηρέτηση και τη διάθεση να μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφες!

  • Nail me up Πειραιά
Στέφανου Σκουλούδη 16, Καλλίπολη Πειραιά
21 0428 6184
  • Nail me up Κερατσινίου
Παπανικολή 8, Κερατσίνι
21 0461 1338

Νεότερα Άρθρα

Περιποίηση μαλλιών: Πώς βοηθάει το νερό της βρύσης στην επιδερμίδα και το τριχωτό της κεφαλής;

HerNewskl

Kate Middleton: Ποιο είναι το αγαπημένο της nude κραγιόν;

HerNewskl

Κάηκες από τον ήλιο; Και εγώ!

Her News