HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ανθή Σαλαγκούδη: «Άκουγα να λένε ότι βρίσκω δουλειές εξαιτίας του πατέρα μου»

Αποκλειστικά στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί, αλλά και τη στοχοποίηση που υπέστη από συναδέλφους της.

«Είχα μία αμυντική στάση, γιατί έχω ακούσει πολλά και μάλιστα για πράγματα που δεν έφταιγα. άκουγα να λένε ότι βρίσκω δουλειές εξαιτίας του πατέρα μου, είναι ανενεργός πολλά χρονιά από την πολιτική».«Δεν απαντάω στους haters. Υπήρχαν περίοδοι που είχα ανά δευτερόλεπτο ένα υβριστικό μήνυμα στο twitter. Είχα στοχοποιηθεί από συνάδελφους στην ΕΡΤ που μου έκαναν καψόνια. Κανένας δεν μου ζήτησε συγγνώμη, απλά επιδίωκαν να έρθουν σε επαφή μαζί μου και μου μιλούσαν σαν να μην τρέχει κάτι», πρόσθεσε.

Η Ανθή Σλαγκούδη ανέφερε πως ήταν εύκολος στόχος και πως υπήρχαν δημοσιεύματα που έλεγαν ανυπόστατα πράγματα για εκείνη.

«Στην ΕΡΤ έκαναν στοχευμένα στάσεις εργασίας πάνω στην εκπομπή μου και βγαίναμε μία φορά την εβδομάδα», αποκάλυψε.Πλέον παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στο Attica TV, με την ίδια να το απολαμβάνει.

Όσο για τα προσωπικά της, δήλωσε:

«Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου, θα πω στον άμεσα ενδιαφερόμενο αν είμαι ερωτευμένη. Γνωρίστηκα με τον σύντροφό μου σε μία φωτογράφιση που έκανα ένα εξώφυλλο σε ένα περιοδικό για την κατάψυξη ωαρίων, μετά χαθήκαμε και ξαναβρεθήκαμε. Δεν ήμουν ποτέ το κορίτσι που ενδιαφερόταν να βάλει νυφικό, με ενδιαφέρει να έχω μία ισορροπημένη συντροφική σχέση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Kitchen Lab»: Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 16:40 με τον Άκη Πετρετζίκη

Her News

Μαριάννα Τουμασάτου: “Αν είναι να πω με μικρό όνομα, θα πω την Κάρολαιν. Αυτός είναι Αναγνωστόπουλος”

HerNewskl

Γιάννης Βογιατζής: Ποιο είναι το παράπονό του από τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο;

Her News b