HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αντρέας Γεωργίου για τη σύντροφό του: «Είναι το μεγαλύτερο σίριαλ της ζωής μου»

Ο Αντρέας Γεωργίου έκλεισε η φετινή τηλεοπτική σεζόν για τη Νίκη Λυμπεράκη και την «Μεγάλη Εικόνα».

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών συνάντησε τη δημοσιογράφο και ξεδίπλωσε τις σκέψεις του για τα επόμενα προσωπικά και επαγγελματικά του σχέδια.

Σχετικά με τον γάμο του με τη Σιμώνη Χριστοδόλου, είπε:

«Ήθελα να κάνω παραδοσιακό κυπριακό γάμο. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήρθε από μόνο του γιατί ήμασταν μαζί, χωρίσαμε, χαθήκαμε, τα ξαναβρήκαμε. Αυτό είχε 6 σεζόν, είναι το μεγαλύτερο ‘σήριαλ’ της ζωής μου, με happy end. Εύχομαι».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μητέρα του
«Το θέμα του AIDS ήταν για πολλά χρόνια ένα ταμπού. Μου δόθηκε η ευκαιρία το 2005 να βγω και να μιλήσω για αυτή την ιστορία και να πω: “Ξέρετε, η μητέρα μου έχει πεθάνει από AIDS, όπως έχουν και άλλα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας μου που έχει φύγει από τη ζωή και ο μικρός μου αδελφός ο οποίος σήμερα είναι 33 ετών”», αποκάλυψε αρχικά ο Αντρέας Γεωργίου.

«Έχει τη δική του όμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδιά. Να πω ότι δεν είναι ένας θανατηφόρος ιός πλέον, αλλά μία χρόνια πάθηση.  Σήμερα θεωρώ ότι δεν το συζητάμε κάτω από την ταμπέλα του “ταμπού” και του στίγματος της κοινωνίας.

Όταν μαθαίνει κάποιος ότι έχει AIDS δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ήταν παλιά, βέβαια είναι σοκαριστικό στην αρχή, όπως σοκαριστικό είναι όταν μαθαίνεις ότι έχεις διαβήτη. Πλέον είναι μεγαλύτερο το ρίσκο και ο κίνδυνος να έχεις διαβήτη, παρά AIDS».

«Στην Κύπρο, στο χωριό είχαμε στιγματιστεί, ο κόσμος μας απέφευγε, όμως ήμασταν δεμένη οικογένεια, μείναμε ενωμένoι και καταλαβαίναμε τον κόσμο και τι συνέβαινε γύρω μας», παραδέχτηκε ο Αντρέας Γεωργίου.

«Η μητέρα μου πέθανε 36 ετών. Κάποια στιγμή μου έδωσε συγγενικό μου πρόσωπο φωτογραφία της από την ηλικία των 30 και σοκαρίστηκα γιατί κατάλαβα ότι ήταν ένα κορίτσι η μαμά μου, κατάλαβα πόσο νωρίς έφυγε», αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους έρχεται στο Open

Her News b

Ελεονώρα Μελέτη για Ιωάννα Τούνη: “Είναι η πιο ειλικρινής influencer. Δίνει ένα φοβερό μάθημα”

HerNewskl

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Θα έκανα έναν γάμο μόνο αν ήμουν σίγουρη ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα να γεράσω μαζί»

Her News