HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άντζελα Γκερέκου: «Η κόρη μου πέρασε πολύ δύσκολα με την απώλεια του πατέρα της»

Στο σπίτι της στην Κέρκυρα υποδέχτηκε η Άντζελα Γκερέκου τη Νίκη Λυμπεράκη και την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα».

Η γνωστή ηθοποιός, που όπως είπε πηγαίνει πλέον στο νησί όταν της το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κόρη της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, Μαρία.

«Σε αυτό το σπίτι ζήσαμε με τον Τόλη από την αρχή της γνωριμίας μας, 25 χρόνια. Δε με ενοχλεί που με ρωτάνε συνέχεια για τον Τόλη, αλλά σκέφτομαι πως μπορεί να περιγράψει κανείς αυτή την πορεία 25 χρόνων. Δεν είναι οι λέξεις, είναι το συναίσθημα», ανέφερε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.«Από μικρή είχα έναν φόβο με τον θάνατο, με την απώλεια αγαπημένων προσώπων. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ. Πλέον έχω μάθει να ζω με την απώλεια, καταφέρνεις να μαθαίνεις καλύτερα τον άλλο σκεπτόμενη πράγματα από το παρελθόν. Το θέμα είναι να περάσεις ένα μήνυμα και στο παιδί σου ότι προχωράς, γιατί και η κόρη μου πέρασε πολύ δύσκολα με την απώλεια του πατέρα της», αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

«Οικονομικά βγήκα πολύ φτωχότερη από την πολιτική. Οι αντίπαλοί μου μοίρασαν φέιγ-βολάν στα χωριά με πιο αισθησιακές μου φωτογραφίες για να με πολεμήσουν αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ. Ακόμα και με την ιστορία με τον πόλεμο που δέχθηκε ο Τόλης, που παραιτήθηκα από το Υπουργείο. Τότε δεν μιλούσαμε για αυτή την ιστορία, τι να λέγαμε; Ένας λόγος ήταν για να αμαυρώσουν και τη δική μου εικόνα. Φτάσαμε στον πάτο αλλά ξανασηκωθήκαμε», εξομολογήθηκε η Άντζελα Γκερέκου.Στη συνέχεια η Άντζελα Γκερέκου μίλησε για την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

«Σίγουρα έκανα λάθη σαν μαμά. Προσπάθησα να είαι όσο καλύτερη μπορούσα… Η πολιτική με στέρησε από τη Μαρία αλλά ίσως της έδειξα και ένα πιο δυναμικό πρότυπο… Για όλα τα παιδιά που γεννιούνται με γονείς που έχουν καριέρες έκθεσης είναι ένα βάρος το επώνυμό τους… Προσπαθήσαμε να μεγαλώσουμε τη Μαρία με έναν πολύ γήινο τρόπο… Χαίρομαι και το αναγνωρίζω στη Μαρία ότι προσπαθεί να μη χρησιμοποιεί τα ονόματά μας. Στο σχολείο πολλές φορές το έκρυβε», τόνισε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Μαζωνάκης: «Ο χρόνος έδειξε πως το ένστικτο μου με έφερε εδώ που είμαι. Τα τραγούδια μου να αντέχουν στον χρόνο»

HerNews ka

Φως στο Τούνελ: Το ανατριχιαστικό trailer της σημερινής εκπομπής για την υπόθεση της Πάτρας

Her News b

J2US: Ανακάλυψε τα ζευγάρια μέσα από τις παιδικές τους φωτογραφίες!

HerNews ka