HerNews.gr
Ελλάδα

Απέραντη θλίψη για την Βάνα Μπάρμπα: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της

Μια από τις πιο δύσκολες απώλειες της ζωής της βιώνει η Βάνα Μπάρμπα καθώς «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα. 

Η μητέρα της ηθοποιού, Αφροδίτη, «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Τρίτης 14/5 σε ηλικία 85 ετών ενώ τα τελευταία χρόνια είχε άνοια και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών στη Θεσπρωτία.Βάνα Μπάρμπα: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη  Δικαιοσύνη»Όπως έγινε γνωστό μέσω της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η Βάνα Μπάρμπα βρίσκεται αυτή τη στιγμή καθοδόν για τη Θεσπρωτία και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, παρόλο που ήταν προετοιμασμένη για το δυσάρεστο συμβάν καθώς η ασθένεια της μητέρα της ήταν μακροχρόνια.

«Ζω δύσκολα την τελευταία πενταετία. Έχασα την αδελφή μου, χάνω τη μητέρα μου τώρα μέρα με τη μέρα. Έχει άνοια. Δυστυχώς είναι αυτή η αρρώστια που έχουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας. Βλέπεις ο άνθρωπός σου δεν μπορεί να σε δει, να σε καταλάβει, δεν μπορείς να τον βοηθήσεις. Το μυαλό παίζει παιχνίδια, είναι απίστευτο. Μετά εγκαταλείπεται. Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας είναι η μητέρα μας. Η κατάστασή της είναι δύσκολη, μετράμε μέρες. Είμαι έτοιμη γιατί 8 μήνες πηγαινοέρχομαι. Είναι δύσκολο και για τον πατέρα μου, την οικογένεια μας», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξη που έκανε χθες για την εκπομπή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θάσος: Το Μέγαρο Μαξίμου έπειτα από επιστολή μαθητών και συλλόγου στέλνει σε σχολείο του νησιού τεχνολογικό εξοπλισμό

Her News b

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Τετάρτη – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Her News

Μέγαρο Παγκόσμιου Ποντιακού Ελληνισμού Σουρμένων: Παρουσιάστηκε το σχέδιο ανέγερσης

Her News