HerNews.gr
Ελλάδα

Αποκαλύψεις, μαρτυρίες και στοιχεία «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου για το δαιμόνιο σχέδιο της

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μετά από τη χορήγηση κεταμίνης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, προκαλούσε με τις πράξεις της ακόμα και λίγες ημέρες πριν φύγει η κόρη της από τη ζωή, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους ανθρώπους του περίγυρου της εκείνη την εποχή.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού το προηγούμενο Πάσχα.

Ήταν, πριν από περίπου ένα χρόνο, την περίοδο όπου η Τζωρτζίνα έδινε τη δική της μάχη μέσα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο και η μικρή Τζωρτζίνα έκανε τα πρώτα επεισόδια με σπασμούς.

Όσο η Τζωρτζίνα έδινε μάχη για τη ζωή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με μαρτυρίες, φαίνεται να γιόρταζε το Πάσχα.

Αυτόπτης μάρτυρας ενός περιστατικού που μίλησε στο Star σοκάρει με αυτά που δήλωσε για την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μόλις την ειδοποίησαν ότι πρέπει να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

«Πέρσι το Πάσχα η Ρούλα έκανε τρικούβερτο γλέντι ενώ το παιδάκι ήταν στο νοσοκομείο», αναφέρει μάρτυρας μιλώντας στο STAR.

«Εκεί που χόρευε και ήταν πάνω στην τρελή χαρά, την πήρανε τηλέφωνο να επιστρέψει στο νοσοκομείο και είπε «φτου σου ρε γαμ@@το, μου τη χάλασανε», πρόσθεσε η μάρτυρας προσθέτοντας πως δεν στεναχωρήθηκε για την κόρη της αλλά για το γλέντι που τη κόψανε.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Καρράς: Ατελείωτη ουρά κόσμου για το λαϊκό προσκύνημα – «Αθάνατος» φώναζαν οι θαυμαστές του

HerNews ka

Φρίκη στο Ίλιον: Οχτώ 15χρονοι βίαζαν συμμαθητή τους επί ένα μήνα

Her News

Γυναίκες που έχουν διακριθεί στα επαγγέλματά τους σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα των Γυναικών

Her News