HerNews.gr
Διεθνή

Αποκάλυψη σοκ: «Πολλοί άνθρωποι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι»

Η αστυνομία πιστεύει ότι «πολλοί άνθρωποι» θα πρέπει να κατηγορηθούν σε σχέση με τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι τον περασμένο Οκτώβριο, όπως αναφέρει το People. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, η ομοσπονδιακή έρευνα για τον θάνατο του ηθοποιού αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα και θα ληφθεί απόφαση για το αν θα ασκηθούν κατηγορίες ή όχι.

Οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι έχουν αποτελέσει αντικείμενο εντατικής εξέτασης. Η έκθεση νεκροψίας από το Ιατροδικαστικό Γραφείο της Κομητείας του Λος Άντζελες αποκάλυψε ότι ο 54χρονος ηθοποιός πέθανε από τις «οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης», η οποία κρίθηκε τυχαία. Η έκθεση ανέφερε επίσης τον πνιγμό, τη στεφανιαία νόσο και τη βουπρενορφίνη, ένα οπιοειδές, ως παράγοντες που συνέβαλαν στον πρόωρο θάνατό του.

Ο Μάθιου Πέρι ήταν ειλικρινής σχετικά με τη χρήση της κεταμίνης στα απομνημονεύματά του το 2022, “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”. Περιέγραψε την εμπειρία του με το φάρμακο σαν να αισθάνεται σαν μια «γιγάντια εκπνοή» που τον έκανε να νιώθει ότι «πεθαίνει». Παρόλα αυτά, σημείωσε ότι δεν του άρεσε η αίσθηση.

Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε τον Ιανουάριο ότι η έρευνα για τον θάνατό του είχε ολοκληρωθεί. Ωστόσο, το TMZ ανέφερε τον Μάιο ότι οι ομοσπονδιακές αρχές ερευνούσαν τη χρήση κεταμίνης από τον Μάθιου Πέρι.

Ο ξαφνικός θάνατος του ηθοποιού άφησε πολλά ερωτήματα αναπάντητα. Ο Δρ. Bankole Johnson διατύπωσε τη θεωρία στο Page Six ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία, δηλώνοντας, «Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν σχετικά με αυτήν την υπόθεση».

Οι εξελίξεις στην έρευνα έχουν εγείρει ανησυχίες σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του και την πιθανή εμπλοκή άλλων. Καθώς η έρευνα συνεχίζεται, είναι ζωτικής σημασίας για τις αρχές να εξετάσουν διεξοδικά όλες τις πτυχές που σχετίζονται με τον θάνατο του Πέρι.

Μάθιου Πέρι: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γρηγόρης Δημητριάδης: Συνεχίζει να στηρίζει τη δράση του Art Hub – Πανέμορφες τοιχογραφίες στο Γυμνάσιο της Αστυπάλαιας

HerNews ka

Τζέρεμι Ρένερ: Αποκαλύπτει ότι έγραψε τα “τελευταία λόγια” του στην οικογένειά του όσο ήταν στο νοσοκομείο

HerNews ka

Jennifer Lopez: Αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας που της προκάλεσαν τα ΜΜΕ

HerNews ka