HerNews.gr
Social News

Αποκαλυπτική η Hailey Bieber: Η δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη

Η Hailey Bieber μιλάει για τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης της. Την Τετάρτη, 12 Ιουνίου, η 27χρονη ιδρυτής της Rhode τράβηξε μια selfie ενώ καθόταν σε μια ξύλινη καρέκλα καθώς έδειξε την κοιλιά της σε μια ανάρτηση στα Instagram Stories της. Φορούσε ένα πράσινο πουλόβερ με φερμουάρ και ένα μαύρο σορτς στη φωτογραφία, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πάνω και έκανε μια γκριμάτσα.

«Λοιπόν ποιος θα μου έλεγε για τον πόνο στη μέση;» έγραψε στην εικόνα, προσθέτοντας μερικά emoji εγκυμοσύνης.

Η Hailey και ο σύζυγός της Justin Bieber, ανακοίνωσαν ότι περίμεναν το πρώτο τους μωρό μαζί στις 9 Μαΐου σε μια γλυκιά κοινή ανάρτηση στο Instagram.Η έγκυος Hailey Bieber λέει ότι πάσχει από πόνο στην πλάτη Ποιος θα μου έλεγε;Το ζευγάρι δημοσίευσε ένα βίντεο από την ανανέωση του όρκου του με την ανακοίνωση, δείχνοντας τη Hailey Bieber να φοράει ένα ονειρικό φόρεμα από δαντέλα Saint Laurent του Anthony Vaccarello και δαντελένιο πέπλο.

Από τότε, οι Bieber μοιράζονται αρκετές εικόνες καθώς ο ενθουσιασμός τους μεγαλώνει ενόψει της άφιξης του παιδιού τους. Την Παρασκευή, 7 Ιουνίου, η Hailey δημοσίευσε μια selfie στα Stories της στο Instagram, δίνοντας στους θαυμαστές άλλη μια γεύση από την κοιλίτσα της που φουσκώνει, με ένα ελαφρώς cropped, ριγέ πουκάμισο.

Μετά τη μεγάλη αποκάλυψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο μήνα, ένας εκπρόσωπος της Hailey επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι ήταν λίγο παραπάνω από έξι μηνών έγκυος.Η Hailey Bieber και ο Justin BieberΜια πηγή είπε επίσης στην ιστοσελίδα ότι η μέρα που οι μελλοντικοί γονείς έμαθαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί ήταν «απλώς η καλύτερη για αυτούς».

«Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για αυτό», είπε η πηγή. «Θα είναι υπέροχοι γονείς και ο Justin θα ασχοληθεί εξαιρετικά. Αυτό θα είναι το επόμενο σημαντικό έργο για αυτόν. Είναι τόσο ενθουσιασμένος που μεγαλώνει το μωρό του».

«Έχουν ένα όνομα που πιστεύουν ότι είναι τέλειο. Αρχίζουν επίσης να διακοσμούν το παιδικό δωμάτιο. Ανυπομονούν να συναντήσουν το μωρό», πρόσθεσε η πηγή.«Ήταν και οι δύο πολύ συναισθηματικοί γι’ αυτό. Νιώθουν τόσο ευλογημένοι», συνέχισε η πηγή. «Έχουν γίνει επίσης πολύ προστατευτικοί με το μωρό από τη στιγμή που το έμαθαν. Μοιράστηκαν με την οικογένεια και τους στενούς φίλους από νωρίς. Ήταν πολύ σημαντικό για αυτούς να το κρατήσουν ήσυχο και να το απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο πριν επιβεβαίωσαν δημόσια».

Ο Justin και η Hailey παντρεύτηκαν σε μια τελετή στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης στις 13 Σεπτεμβρίου 2018, πριν παντρευτούν σε μια δεύτερη τελετή μπροστά σε 154 καλεσμένους στη  Νότια Καρολίνα στις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Hailey Bieber: Αποκάλυψε το φύλο και το όνομα του παιδιού που περιμένει;

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sydney Sweeney: Το υπονοούμενο για τα… προσόντα της

HerNews ka

Μπέσσυ Αργυράκη – Εβελίνα Νικόλιζα: Το χυδαίο σχόλιο που έλαβαν – «150 κιλά αυτή 200 εσύ»

HerNews ka

Σάκης Κατσούλης & Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Χεράκι – χεράκι στη Μύκονο το ερωτευμένο ζευγάρι(ΦΩΤΟ)

HerNews ka