HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αποκαλυπτική η Σοφία Μουτίδου: «Παίρνω αντικαταθλιπτικά, έχω πολλά πένθη να διαχειριστώ»

Η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης 12/6 στην εκπομπή «Fay’s Time», όπου παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην ψυχοθεραπεία που την έχει βοηθήσει, για τα αντικαταθλιπτικά χάπια και για τον λόγο που κάνει διατροφή.

Στη συνέχεια η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε ότι κάνει 11 χρόνια ψυχοθεραπεία, λέγοντας πως ξεκίνησε όταν είχε μια δυσφορία με τον πρώτο γάμο της, χωρίς να ξέρει από που προέρχεται καθώς είχε μια πολύ καλή σχέση με τον σύζυγό της, ενώ η δεύτερη επαφή ήρθε όταν «έφυγε» από τη ζωή ο σύζυγός της και από τότε συνεχίζει.

«Πένθη, γάμοι, γεννήσεις, δεν είναι απλά πράγματα, είναι βαριά πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου… Είμαι χρόνια σε αγωγή. Παίρνω αντικαταθληπτικά. Το έχω δηλώσει, έχω πολλά πένθη να διαχειριστώ, πολλές ορμόνες, Ταυτόχρονα όμως δε σταματάω τη θεραπεία, δεν παίρνω μόνο τα χάπια και όλα καλά. Διατροφή δεν κάνω για να γίνω όμορφη, αλλά για να πονάω λιγότερο», αποκάλυψε η Σοφία Μουτίδου.

«Εμένα μου στοίχισε η κλιμακτήριος. Έχει και τα θετικά. Αυτή τη στιγμή έχω ως προτεραιότητα την ψυχοθεραπεία», δήλωσε σε άλλο σημείο.

Τέλος, αναφορικά με το εάν θα γίνει φέτος το «Booth», η Σοφία Μουτίδου είπε ότι: «Εμείς έχουμε όντως εντολή ότι θα γίνει αλλά δεν είμαι το κανάλι για να ξέρω. Θα γίνει στο Open με την ίδια σύνθεση, τέλη Αυγούστου μας έχουν πάρει τηλέφωνο. Εμείς ξέρουμε ότι θα γίνει αλλά δεν έχουμε υπογράψει ακόμα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Τσαλίκης: Η αποκάλυψη για την σύζυγό του – «Έπεσε σε κώμα, παραλίγο να πεθάνει»

Her News

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Η τηλεόραση είναι μία κρεατομηχανή»

Her News

Σίσσυ Χρηστίδου για συνέντευξη Ρούβα: “Δεν μου δόθηκε καμία οδηγία στο τι να ρωτήσω”

HerNewskl