HerNews.gr
Ελλάδα

Αποκλειστικό: Πολ Ρίτσαρντ Κόλσον – Ο Ιρλανδός μεγιστάνας απαντά στο HerNews για τις αγοραπωλησίες στο Πόρτο Χέλι

Πολ Ρίτσαρντ Κόλσον, ένας άνθρωπος που τον μάθατε διαβάζοντας τα εκατομμύρια που ξοδεύει στην Ελλάδα και πόσο μάλλον στην γενέτειρά μου, στην επαρχία Ερμιονίδας. Εμείς όμως δεν τον ξέρουμε έτσι. Εμείς δεν είχαμε ιδέα ποιος είναι. Για εμάς, είναι ένας πελάτης που έγινε φίλος, ένας άνθρωπος που έρχεται με την οικογένειά, τα σκυλάκια & τους φίλους του για να φάει ή για να πιει το καφεδάκι του στην Ερμιόνη.

Γράφει η Βιβή Μπουγιούρα,

Ο κύριος Πολ, όπως τον αποκαλούμε, είναι ένας άνθρωπος προσιτός, χαμογελαστός και καθόλου «δισεκατομμυριούχος» όπως νομίζουμε ότι είναι εκείνοι με περισσότερα λεφτά. Αγαπάει την Ερμιονίδα, επενδύει σε αυτήν και ζει μαζί μας. Ένας κανονικός άνθρωπος.

Έτσι και εγώ, πήγα το Σάββατο στο μαγαζί μας Maria’s, και συνομίλησα μαζί του. Μου είπε ότι μιας και είμαι δημοσιογράφος να τονίσω ότι το ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε σχετικά με την αγορά ενός εστιατορίου όπου ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να το πουλήσει ούτε για 20 εκατομμύρια, για συναισθηματικούς λόγους, δεν συνέβη ποτέ. Δεν έχει κάνει ποτέ καμία προσφορά για το εστιατόριο, δεν έχει μιλήσει μαζί τους.

Δεν συζητήσαμε κάτι άλλο, δεν ρώτησα τίποτα παραπάνω, μου γνώρισε την παρέα του γιατί έτυχε να μην τους ξέρω και είπαμε τα νέα μας. Αυτός είναι ο κύριος Πολ όπως τον αποκαλούμε εμείς στην Ερμιόνη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κορωνοϊός: 2.781 νέα κρούσματα – 805 διασωληνωμένοι, 63 θάνατοι

Her News b

H Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου στο Διεθνή Διαγωνισμό Miss International 2022

Her News

Καιρός: Αναλυτικά η πρόγνωση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

HerNews ka