HerNews.gr
Ελλάδα

Απόστολος Λύτρας: Μήνυση στον ίδιο και στην πρώην σύζυγό του κατέθεσε η Σοφία Πολυζωγοπούλου – Αναζητείται για να συλληφθεί

Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας αναζητείται από την Αστυνομία προκειμένου να συλληφθεί μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του, χθες βράδυ, η σύζυγος του για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε μεταξύ τους τα ξημερώματα της Κυριακής.

Παράλληλα κρατείται και η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της η νυν σύζυγος του για παραβίαση της οικιακής ειρήνης και εξύβρισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το βράδυ δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση όταν η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα μετέβη στο σπίτι της νυν συζύγου προκειμένου να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα του δικηγόρου. Μάλιστα η νυν σύζυγος του κ. Λύτρα ενεργοποίησε το panic button με αποτέλεσμα να φθάσουν άμεσα στο χώρο αστυνομικές δυνάμεις που τους μετέφεραν όλους στο τοπικό ΑΤ.Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Απόστολου Λύτρα

Το πρωί της Τετάρτης 19/6 ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα, Πέτρος Πανταζής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» για να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη αλλά και για απειλητικά μηνύματα που έστειλε στην Σοφία Πολυζωγοπούλου, σύμφωνα με την ίδια.

«Δεν γνωρίζω αν έχει ενεργοποιηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για τον κύριο Λύτρα, δεν έχουμε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι έχει ενεργοποιηθεί ένα αυτόφωρο κατά της πρώην συζύγου του για λόγους που δε μπορώ να καταλάβω. Υπάρχει ένας περιοριστικός όρος που τέθηκε στον κύριο Λύτρα να μετοικίσει από την οικία του και να μην πλησιάζει την σύζυγό του.Ο άνθρωπος αυτός προκειμένου να μετοικίσει, πρέπει να πάρει ορισμένα προσωπικά αντικείμενα. Υπήρχε μια επικοινωνία του ετέρου δικηγόρου του κυρίου Λύτρα προκειμένου να μεταβεί στην οικία η πρώην σύζυγός του με τη θυγατέρα του για να παραλάβουν κάποια πράγματα και προς έκπληξή τους κατατέθηκε μήνυση. Προφανώς είχαν ενημερώσει. 

Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα το οποίο είναι ανύπαρκτο. Δεν παραβιάστηκε κανένας περιοριστικός όρος από τον κύριο Λύτρα, και δεν εστάλη κανένα απειλητικό μήνυμα. Αυτά που διαβάζω είναι αστειότητες για απειλητικά μηνύματα» ανέφερε ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 9/11

Her News

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Εισαγγελέας προτείνει να δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Her News b

Γιώργος Βάλλης: Εξηγεί τον λόγο που οι κρουαζιέρες με ιστιοπλοϊκό είναι πιο προσιτές

HerNews ka