HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Απόστολος Λύτρας: Ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του & αφέθηκε ελεύθερος – Οι δηλώσεις του

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας ομολόγησε την πράξη του ξυλοδαρμού της συζύγου του το πρωί της Δευτέρας 17/6 στην απολογία του και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Μάλιστα συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του, ο Απόστολος Λύτρας έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, όπου ζήτησε δημόσια «συγγνώμη» από τη σύζυγό του και από τις κόρες του, τονίζοντας ότι θέλει να θεραπευτεί και να ζητήσει βοήθεια.«Ομολόγησα την πράξη μου, ζητάω συγγνώμη γι’ αυτό που συνέβη και από τη σύζυγό μου, την οποία πραγματικά υπερ-αγαπάω. Και από τις τρεις κόρες μου. Δυστυχώς βρέθηκα σε μία κατάσταση που έγινε αυτό το περιστατικό. Κι εγώ ακόμα δε μπορώ να δώσω εξήγηση. Όπως και η ίδια κατέθεσε, δεν έχω υπάρξει στη ζωή μου βίαιος, θα κοιτάξω να δω με ποιον τρόπο θα θεραπευτώ. Θα ζητήσω βοήθεια. Γιατί έχω χτίσει μία καριέρα και μία οικογένεια κι αυτό έχει γίνει με πάρα πολύ τρόπο και από εμένα και από τη σύζυγό μου. Αυτή η πράξη είναι αδιανόητη για εμένα και γι’ αυτήν.

Θα αναζητήσω τις αιτίες για το περιστατικό και είναι κάτι που δε μπορώ να συγχωρήσω στον εαυτό μου. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα βρεθεί κανένας άνθρωπος σε τέτοια κατάσταση, είναι από τις περιπτώσεις που τις ακούω αλλού και βλέπετε πόσο αιχμηρός είμαι. Το ίδιο αιχμηρός είμαι και με τον ίδιο μου τον εαυτό. Πραγματικά ζητάω συγγνώμη από όλους, από όλο τον κόσμο και από εκεί και έπειτα θέλω να πιστεύω ότι αυτό το θέμα θα ξεπεραστεί με την κατάλληλη βοήθεια», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας.

Σε βάρος του γνωστού ποινικολόγου είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη βλάβη σε βάρος της συζύγου του, αδίκημα που σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα Φλωρίδη τιμωρείται με ποινή κάθειρξης 5 έως 20 ετών.

Ξεκίνησε η απολογία του κατηγορούμενου για ενδοοικογενειακή βία δικηγόρου – Θα ζητήσει συγγνώμη

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη- Ξέσπασε σε κλάματα: “Συνεχίστε λίγο μέχρι να ηρεμήσω”

HerNewskl

Φοίβος Δεληβοριάς: «Γράφω για να ξεφύγω από κάτι που με βαραίνει – Ό,τι αισθάνομαι, το διαχειρίζομαι με το τραγούδι»

Her News b

Εύη Βατίδου: «Οι άνδρες μου έχουν προσφέρει μόνο απογοήτευση»

Her News