HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Απόστολος Λύτρας: Το μήνυμά του μέσα από τις φυλακές – «Δεν ισχύει ότι κρυβόμουν»

Ο Απόστολος Λύτρας έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα την Πέμπτη 20/6 στην εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις», στο οποίο θέλησε να δώσει τη δική του εκδοχή των γεγονότων αναφορικά με τη σύλληψή του, αλλά και να ζητήσει συγγνώμη από την σύζυγό του για τον ξυλοδαρμό που της προκάλεσε και τις κόρες του.

Το πρωί της Παρασκευής 21/6 το συγκεκριμένο μήνυμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

«Είμαι συντετριμμένος γι’ αυτό το οποίο έχει συμβεί. Ξέρω ότι ο χρόνος δεν γυρίζει. Είμαι συντετριμμένος γι’ αυτό που προκάλεσα στην Σοφία και κατ’ επέκταση στις τρεις κόρες μου και στους συνεργάτες μου. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι να το αλλάξω. Αλλά δεν μπορώ. Θέλω να ξεκαθαριστεί κάτι. Πληροφορήθηκα ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (Σ.Σ Τετάρτη), κρυβόμουν και ότι προσπαθούσα να αποφύγω τη σύλληψη και το ένταλμα το οποίο εκδόθηκε.Η αλήθεια δεν είναι αυτή όμως. Καθόλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας επειδή γιατροί μου είχαν συστήσει για τα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζω και το έμφραγμα το οποίο έχω περάσει, μου είχαν συστήσει αφενός να μην παρακολουθώ ειδήσεις στο διαδίκτυο και αφετέρου να ελαχιστοποιήσω τις επικοινωνίες μου. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε είχα κλείσει για αρκετή ώρα το κινητό μου. Το ίδιο μου συνέστησαν και οι ειδικοί ψυχικής υγείας τους οποίους επισκέπτομαι. Είμαι χάλια ψυχολογικά και ότι διάβασα με επιβάρυνε. Όταν λοιπόν πληροφορήθηκα το απόγευμα το τι ακριβώς είχε συμβεί, αυτομάτως αυτοβούλως παρουσιάστηκα στο ΑΤ Παλλήνης προκειμένου να εξελιχθεί η ποινική διαδικασία.

Αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια. Επαναλαμβάνω και πάλι και θέλω να του τονίσετε από την εκπομπή ότι αναλαμβάνω το βάρος της πράξης μου και ζητώ και πάλι συγνώμη από όλους», δηλώνει ο Απόστολος Λύτρας μέσα από τις φυλακές.

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Καταθέτει αγωγή διαζυγίου στον Απόστολο Λύτρα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Με κοντομάνικο μπλουζάκι η πρώτη επίσημη τηλεοπτική συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη – Η επικοινωνιακή «ανάγνωση»

HerNews ka

Ελένη Ψυχούλη: «Τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχω δώσει πάνω από 15 ευρώ για ρούχα»

Her News b

Η Μαρία Απατζίδη βγήκε στον αέρα για να το κλείσει στον… Γιώργο Λιάγκα

Her News b