HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Απόστολος Τσιτσιπάς: «Ο Στέφανος είναι προβληματισμένος γι’ αυτά που έχουν συμβεί στην Ελλάδα»

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Το Πρωινό” για τον γιό του Στέφανο Τσιτσιπά, για την προετοιμασία που κάνει για την εθνική ομάδα αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό σε σχέση με την εξίσου τενίστρια, Πάουλα Μπαντόσα και σε κάθε τους στιγμιότυπο διαφαίνεται ο έρωτας και η ευτυχία τους.

«Αυτή την περίοδο είμαστε με τον Στέφανο στην Ελλάδα. Προετοιμάζεται η Εθνική ομάδα για τους αγώνες του Davis Cup. Προετοιμάζεται πυρετωδώς, είμαστε σε 2-3 μέτωπα στην προετοιμασία» δήλωσε αρχικά ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Και πρόσθεσε: «Ο Στέφανος είναι ευτυχισμένος. Γιατί να μην είναι ευτυχισμένος; Αλλά, ταυτόχρονα είναι και προβληματισμένος και είμαστε όλοι προβληματισμένοι γι’ αυτά που έχουν συμβεί στην Ελλάδα. Προσπαθούμε μέσα σε αυτά να βρούμε λίγο δύναμη, λίγο κουράγιο και να συνεχίσουμε να κάνουμε τη ζωή μας».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δέσποινα Μοιραράκη: «Τώρα γίνεται η συνειδητοποίηση του χαμού του συζύγου μου, πέρυσι ήμουν σε κατάσταση σοκ»

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα – «Σημασία έχει να βρεις έναν καλό άνθρωπο και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια»

HerNews ka

«Fishy»: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μας ταξιδεύει σε δύο μαγικούς παραθαλάσσιους προορισμούς

georgegsp