Το apple crumble είναι η μηλόπιτα που θες να δοκιμάσεις! Με μια ζεστή γέμιση μήλου με μια δόση κανέλας και μια τέλεια τραγανή επικάλυψη, αυτή η μηλόπιτα είναι η απόλυτη ευχαρίστηση για τον ουρανίσκο. Πολύ εύκολη στην παρασκευή της, αυτή την συνταγή θα την φτιάχνετε ξανά και ξανά.
Συνταγή apple crumble
Υλικά για 2 άτομα
1-2 golden μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια
3-4 μπισκότα digestive θρυμματισμένα για τη βάση
Παγωτό βανίλια
Σιρόπι σφενδάμου
Ζάχαρη καρύδας
Κανέλα
Εκτέλεση
Ήρθε η ώρα να φτιάξουμε το apple crumble. Βάζουμε τα μήλα μας σε καυτό τηγάνι για 2 λεπτά. Ρίχνουμε από πάνω 1 με 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη καρύδας και κανέλα και καραμελώνουμε για 1 με 2 λεπτά.
Σε ένα ποτήρι βάζουμε το τριμμένο μπισκότο μας, προσθέτουμε τα καραμελωμένα μήλα μας και τελειώνουμε με το παγωτό μας. Σερβίρουμε με το σιρόπι σφενδάμου και απολαμβάνουμε!