HerNews.gr
Social News

Άρης Σοϊλέδης: Είναι ερωτευμένος και το «φωνάζει»

Πολλές ήταν οι φήμες τις τελευταίες ημέρες πως ο Άρης Σοϊλέδης και η νέα του σύντροφος, Μαριλίνα Κυπαρίσση δεν είναι πλέον μαζί, με τον πρώην παίκτη του Survivor να τις διαψεύδει με μια απλή κίνηση.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακαλιάς ο οποίος έχει στενές επαφές με τον Άρη Σοϊλέδη, με ρεπορτάζ του στο «I Love ΣουΚου» δήλωσε πως ο ποδοσφαιριστής και η Μαριλίνα Κυπαρίσση δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Ο Άρης Σοϊλέδης διέψευσε το ρεπορτάζ, δημοσιεύοντας μια κοινή του φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη σύντροφό του το βράδυ της Τρίτης 4/6.Μάλιστα, όπως θα δείτε στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο πρώην παίκτης του Survivor δεν φαίνονται ολόκληρα τα πρόσωπά τους.

«Δεν έκρυβαν τη σχέση τους. Οι φωτογραφίες είναι από τις διακοπές του Πάσχα στην Μύκονο. Δεν θα σταματήσω να μιλάω στον Άρη, επειδή χώρισε από την Μαρία Αντωνά. Οι τελευταίες πληροφορίες μου λένε ότι η σχέση του Άρη με την Μαριλίνα είναι παρελθόν. Η σχέση αυτή, αν ήταν σχέση, ολοκληρώθηκε», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σοφία Μαριόλα: Το “welcome back” στον Στράτο Τζώρτζογλου

Her News b

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλεί τους νέους μέσω Tik Tok να ψηφίσουν ότι θέλουν, αρκεί να μην απέχουν!

Her News

Σία Κοσιώνη: Η νέα φωτογραφία με τον γιο της Δήμο – «Tον Μάη τον πιάσαμε, το γκολ δεν το πιάσαμε»

Her News