HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Άρης Σοϊλέδης: «Μετά τον χωρισμό μου απέκτησα 1.500 ακόλουθους σε μια μέρα»

Ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη στο YouTube «Sex Podcast», όπου μίλησε ανοιχτά για το θέμα σεξ.

Μεταξύ άλλων ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε και για τα μηνύματα που δέχεται στο Instagram από άγνωστες γυναίκες μετά τον χωρισμό του με την Μαρία Αντωνά.

«Μου στέλνουν κατεβατά, ότι “είσαι υπέροχο πλάσμα και θα ήθελα πολύ να βρεθούμε από κοντά”, τώρα ειδικά μετά τον χωρισμό με ρωτάνε γιατί χώρισα…συνεχόμενα μηνύματα τρέλας και παράνοιας. Οι followers μου στο Instagram αυξήθηκαν σε μια μέρα 1.500 μετά τον χωρισμό μου. Ο κόσμος θέλει τέτοια, τους αρέσουν δεν ξέρω γιατί», αποκάλυψε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.Σε άλλο σημείο της κουβέντας του με την Δάφνη Καραβοκύρη, ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στην πρώτη του σεξουαλική εμπειρία: «Πρώτη φορά σεξ έκανα στα 14 προς 15. Δεν θα πω ότι ήταν τραυματική, δεν ήξερα και πολλά πράγματα..δεν ήξερα καν πως μπαίνει το προφυλακτικό, αλλά μετά από αυτή τη στιγμή ένιωθα πολύ ωραία, πολύ περήφανος που τα κατάφερα. Είχα κλέψει ένα προφυλακτικό από το συρτάρι του αδερφού μου. Δεν μιλούσα ποτέ με τους δικούς μου για αυτό. Είχα πολλά χρόνια διαφορά με τα αδέρφια μου».

«Έχω κάνει ομαδικό σεξ, ήταν μια εμπειρία που έπρεπε να τη ζήσουμε. Είχε fun, και είχε γίνει 2 με 3 φορές. Μου άρεσε περισσότερο όταν ήμουν εγώ με δυο κοπέλες, είναι μαγεία που πρέπει αν τη ζήσει κάθε άνδρας», αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο Άρης Σοϊλέδης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: “Δεν έχω καταλάβει τι θέλουν οι άνδρες”

Her News b

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Με έχει στεναχωρήσει το ότι αμφισβητήθηκα”

Her News

Τάμτα: Η εξομολόγηση για την κόρη της Άννυ, τον σύντροφό της Πάρι Κασιδόκωστα και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Her News b