HerNews.gr
Μόδα

Armani Prive: Οι αρλεκίνοι ήταν έμπνευση για την Couture συλλογή του οίκου

Ο Giorgio Armani, έχοντας εντυπωσιαστεί από έναν πίνακα ζωγραφικής που επεικονίζει έναν Αρλεκίνο, αποφάσισε να μεταφέρει την εικόνα του στην υψηλή ραπτική, δημιουργώντας κομμάτια με πρωτότυπα χρώματα και με τη σοφιστικέ διάθεση που πάντα διακρίνει το σχεδιαστικό του ύφος.

Αυτό έκανε και στην Couture συλλογή που είδαμε στο Παρίσι, σε ένα show με 77 διαφορετικές εμφανίσεις! Αυτή την φορά ο αρλεκίνος ήταν η κυρίαρχη ιδέα και τα σύνολα που σχεδίασε ο Giorgio Armani, ξεπέρασαν το όριο της συμβατικής μόδας.

Φωτογραφίες: Reuters

Το χαρακτηριστικό μοτίβο της στολής του αρλεκίνου με τους ρόμβους, σε συνδυασμό με ιδιαίτερα χρώματα όπως ροζ, μοβ,πράσινο, μπλε και χρυσό ήταν βασικά στοιχεία της νέας collection Armani Prive.

Τα χαρακτηριστικά diamond prints και οι γιακάδες με βολάν που διακοσμούν τις πολύχρωμες στολές των Αρλεκίνων, ήταν το πρώτο σημείο αναφοράς για τη δημιουργία της νέας συλλογής του οίκου!

Πολυδιάστατες δημιουργίες της συλλογής, κεντημένες με κρύσταλλα και με λεπτομέρειες από μεταλλικό δέρμα εντυπωσίασαν.

Υπέροχα jacket απο ξεχωριστά υφάσματα, φορέματα όλο παγιέτα σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ, αλλά και κομμάτια που θυμίζουν δεκαετία 1980, ξεχώρισαν στο catwalk του οίκου Armani!

«Ο ρόλος της υψηλής ραπτικής σήμερα μπορεί σίγουρα να αμφισβητηθεί, αλλά πιστεύω ότι μπορεί επίσης να είναι και ένα σημαντικό μέσο για να διατηρηθεί ένας τεράστιος πλούτος γνώσεων και τεχνικών, ένα savoir faire που είναι πραγματικά μοναδικό», εξηγεί ο Giorgio  Armani.

«Επίσης, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να αναγνωρίσουμε ότι μέχρι σήμερα υπάρχουν πελάτες για αυτό το είδος τέχνης. Για κάποιους ανθρώπους η υψηλή ραπτική μπορεί να είναι ένας όμορφος τρόπος για να ονειρεύονται»

Αέρινες δημιουργίες, θεατρικά στοιχεία και διακριτική λάμψη ξεχώρισαν στην πασαρέλα του οίκου Armani.

«Είναι σημαντικό να βρούμε μια ισορροπία, για αυτό και πρέπει να έχουμε επίγνωση του τι συμβαίνει, αλλά θα πρέπει επίσης να αφήσουμε τη μόδα –και τη λάμψη της– να μας φτιάξει τη διάθεση». δήλωσε ο Giorgio Armani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgio Armani (@giorgioarmani)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Christina Aguilera: Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της με το νέο της κούρεμα

HerNews ka

Dua Lipa: Συνδύασε το πολύχρωμο φόρεμά της εμπνευσμένο από την Barbie με τα πιο όμορφα πέδιλα με πεταλούδες

HerNews ka

Versace: Παρουσίασε τη συνεργασία της με την Dua Lipa στις Κάννες

Her News