HerNews.gr
Social News

Ashley Graham: “Θα κανονικοποιήσουμε ΟΛΑ τα σώματα, σε κάθε στάδιο της ζωής”

Ashley Graham

H Ashley Graham βιώνει μια από τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές της ζωής της, αφού έγινε για δεύτερη φορά μητέρα.

Ashley Graham

Πιο συγκεκριμενα η ίδια έφερε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2020 ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ονόμασε Isaac. Μετά από δύο ολοκληρα χρόνια το plus size model έγινε μανούλα και για δεύτερη φορά, αφού γέννησε δυο αγοράκι, τον Malachi και τον Roman.

Η Ashley Graham υποστηρίζει με κάθε τρόπο το body positivity και το δείχνει μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτήν την φορά το μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία που κάνει twerk πέντε μήνες μετά τη γέννα. Μάλιστα, έγραψε πως:

“Δημοσιεύω αυτό το βίντεο για όλες τις μαμάδες που δεν έχουν επανέλθει πλήρως και που μπορεί να μην επανέλθουν ποτέ αλλά και για όποιον χρειάζεται την υπενθύμιση πως το σώμα, είναι πιο όμορφο στην πραγματική του μορφή. Αυτό είναι το δυνατό μου – πέντε μήνες μετά τον τοκετό και δύο χρόνια εγκυμοσύνης- σώμα μου. Όπως είναι. Με την ελπίδα πως στο μέλλον θα κανονικοποιήσουμε ΟΛΑ τα σώματα, σε κάθε στάδιο της ζωής”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Περικλής Κονδυλάτος: Υποστήριξε τον Νίκο Μπάρτζη

Her News b

Τζούλια Νόβα: «Μια φορά ένιωσα κι εγώ σαν τη Σέξι Barbie»

georgegsp

Τάμτα- MAD VMA: “Δε θα μοιραστώ ξανά το stage με ανθρώπους που επιδεικνύουν ή υποκινούν βίαιες συμπεριφορές”

HerNewskl