HerNews.gr
Social News

Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι με τον Μπρούνο Τσερέλα

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της καθώς μετά το διαζύγιό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του Ιταλού μπασκεντμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα.

Μάλιστα η ηθοποιός προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον αγαπημένο της και για τον λόγο αυτό ταξίδεψε για ακόμη μια φορά στην Ιταλία, όπου βρέθηκε σε αγώνα του Μπρούνο Τσερέλα.

Με μια φωτογραφία όπου φοράει τη φανέλα η οποία γράφει το όνομά του, η Αθηνά Οικονομάκου επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι με τον κούκλο μπασκεντμπολίστα.Μαζί της ήταν και η κολλητή της φίλη Νικόλ Παναγιώτου, αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου και όλες μαζί πόζαραν φορώντας τη φανέλα με το όνομα του Μπρούνο Τσερέλα.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη

Πριν από μερικές ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη επιβεβαίωσε επίσης ότι η Αθηνά Οικονομάκου έχει αλλάξει οριστικά σελίδα στη ζωή της λέγοντας: «Με την Αθηνά είμαστε συνέχεια μαζί σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο, δεν καταφέρνουμε πάρα πολύ να κάνουμε παρέα έξω από τη δουλειά, γιατί έχει τα δύο παιδιά, εγώ έχω τη μικρή. Δυσκολευόμαστε λίγο να βρεθούμε έξω από αυτό. Στο επαγγελματικό πλαίσιο που συνεργαζόμαστε, συνεργαζόμαστε πολύ ωραία, είναι μια χαρά, τη βλέπετε, φαντάζομαι, δεν κρύβεται ούτως ή άλλως η Αθηνά. Είναι σε πολύ καλή φάση».

Αθηνά Οικονομάκου: Full in love μετά τον χωρισμό – Ο κούκλος μπασκεντμπολίστας σύντροφός της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Έκαναν αναπαράσταση το viral ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη

HerNews ka

Ηλίας Γκότσης: «Έχουμε να πούμε πολλά» – Τα πρώτα λόγια μετά την αποβολή του

Her News

Ιωάννα Τούνη: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κοινοποίησε την πιο τρυφερή φωτογραφία που κρατάει αγκαλιά τον νεογέννητο γιό τους!

HerNews ka