HerNews.gr
Social News

Αθηνά Οικονομάκου: Full in love μετά τον χωρισμό – Ο κούκλος μπασκεντμπολίστας σύντροφός της

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της μετά το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», βρίσκεται ήδη σε νέα σχέση.

Όπως αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο νέος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου φαίνεται πως είναι ο διάσημος μπασκεντμπολίστας Μπρούνο Τσερέλα.

«Είναι ερωτευμένη με τον 37χρονο Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα», ανέφερε η δημοσιογράφος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα

Γεννημένος στις 30 Ιουλίου 1986, ο Μπρούνο Τσερέλα είναι Ιταλο-Αργεντινός επαγγελματίας μπασκετμπολίστας για το Blu Basket 1971 της ιταλικής Serie A2.

Με καταγωγή από την Bahía Blanca , μια πόλη με την παράδοση του μπάσκετ, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν παίκτες όπως ο Μανού Τζινόμπιλι. Έχοντας έρθει στην Ιταλία ως έφηβος, σιγά-σιγά καθιερώθηκε και ανέβηκε τα επίπεδα του πρωταθλήματος για να ενταχθεί στην Emporio Armani Milano , όπου έγινε αγαπημένος των φιλάθλων, λόγω του δυναμισμού και της αφοσίωσής του στην ομάδα. Τον Αύγουστο του 2017, ο Τσερέλα εστάλη δανεικός στη Reyer Venezia του LBA.

Ιταλικής καταγωγής, αν και ο παππούς του από τον πατέρα του, έγινε Ιταλός πολίτης όταν ήταν 15 ετών.

Δημιούργησε με τον συμπαίκτη του Τομάσο Μαρίνο και άλλους, το φιλανθρωπικό έργο “Slums Dunk”, που λειτουργεί κατά τη διάρκεια της εκτός σεζόν στην Κένυα και τη Ζάμπια. Στοχεύει στην παροχή προπονητικής μπάσκετ, εγκαταστάσεων και εκπαίδευσης σε μη προνομιούχους νέους στις φτωχογειτονιές. 

Στον ελεύθερο χρόνο του, απολαμβάνει τις καταδύσεις και τον τουρισμό. 

Ένας από τους καλούς του φίλους είναι ο συνάδελφος της Bahía Blanca, Ροδρίγκο Παλάσιο , ο οποίος ζει επίσης στο Μιλάνο και είναι λάτρης του μπάσκετ.

Μάλιστα ο 37χρονος αθλητής, βρέθηκε μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, με το «Πρωινό» να εξασφαλίζει στιγμιότυπά τους να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά.

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη αποκαλυπτική συνέντευξη για τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Aniston: Μας δείχνει την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της στην παραλία!

HerNewskl

Εύη Βατίδου – Αλέξης Κούγιας: Η κόρη τους Μάιρα αποφοίτησε από το σχολείο – Δείτε εικόνες

HerNews ka

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Βάφτισαν το έκτο τους παιδί

Her News b