HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το διαζύγιο – «Προχωράμε»

Την Αθηνά Οικονομάκου συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του «Πρωινού», λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο το οποίο συζητήθηκε αρκετά.

Για ακόμη μια φορά η Αθηνά Οικονομάκου ήταν ιδιαίτερα λακωνική στις ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική της ζωή αποφεύγοντας ευγενικά να απαντήσει.

«Λίγο επαγγελματικά και λίγο ξεκούραση στο Μιλάνο. Του χρόνου θα δούμε τι θα κάνουμε. Είμαστε σε συζητήσεις για τα τηλεοπτικά. Δε μπορώ να πω κάτι, είναι νωρίς ακόμα», δήλωσε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου η οποία επέστρεφε από το Μιλάνο.

«Πηγαίντε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν έχω να πω τίποτα. Προχωράμε γενικά. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται, όλα θα γίνουν», δήλωσε στη συνέχεια και έπειτα συμφώνησε με τον ρεπόρτερ ο οποίος της είπε «Οι χωρισμοί κάνουν καλό, όταν γίνονται για κάποιο λόγο».

Η κοινή δήλωση του χωρισμού της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο λόγος που ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Γιώργος Λιάγκας κοίταξε κρυφά το κινητό της Φαίης Σκορδά

Her News b

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ο λόγος που μιλήσαμε για τις κακοποιήσεις ήταν για να παρακινήσουμε τα θύματα να μιλήσουν και να αντιδράσουν»

Her News

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Δεν πήγε στη βάπτιση της κόρης του – Τεταμένες οι σχέσεις με την πρώην σύζυγό του

HerNews ka