HerNews.gr
Ελλάδα

Ατρόμητη γιαγιά στον Βόλο 101ετών νίκησε τον κορονοϊό

Ατρόμητη αποδείχτηκε μία υπερήλικας 101 ετών στον Βόλο αφού βγήκε νικήτρια απο την πανδημία. Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Παρά το γεγονός ότι έχει μπει στο 101ο έτος της ηλικίας της, κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον ιό.

Αυτό που έσωσε τη ζωή της 101 χρονης ήταν το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί και λίγες μέρες μετά την εισαγωγή της πήρε εξιτήριο.

«Ολοι οι εμβολιασμένοι ακόμη και αν χρειαστούν νοσηλεία θα έχουν μια ήπια νόσο», λένε οι γιατροί και στην περίπτωση της 101χρονης η επιστημονική τους εκτίμηση επιβεβαιώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, προχθές, Δευτέρα, οι γιατροί έκριναν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα μπορεί να πάρει εξιτήριο, όπως και έγινε.

Η υπερήλικας 101 ετών «απελευθερωμένη» από τον κορονοϊό μεταφέρθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης με το οποίο έχει συμβληθεί το υπουργείο Υγείας για να παρέχει συνδρομή σε ασθενείς που έχουν νοσήσει από covid.

Στο Αχιλλοπούλειο νοσηλεύονται συνολικά επτά ασθενείς με κορονοϊό, εκ των 0ποίων ένα άτομο διασωληνωμένο στη ΜΕΘ και τα υπόλοιπα σε απλές κλίνες. Κατά μέσο όρο οι ηλικίες των ασθενών είναι από 80 έως 90 χρόνων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: «Ασυνήθιστη κακοκαιρία» προ των πυλών – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

HerNews ka

Ανδριάνα Ζαρακέλη: «Ψηφίζουμε για τον Πειραιά που αγαπάμε, την πόλη που ονειρευόμαστε»

Her News

Αράχωβα: Φωτογραφίες με άνδρα κοντά στο χάσκι το βράδυ της επίθεσης

HerNews ka