Αβοκάντο γεμιστό με λαχανικά και τηγανητό αβγό! Μια γευστική συνταγή απο τη μαγείρισσα Εύη Κατσιώνη.
Υλικά που θα χρειαστούμε:
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 μήλο
1/4 φλ καρύδια
1 φλ ντοματίνια
1/2 μάτσο μαϊντανό
αλάτι πιπέρι και κάρυ
ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού
2 αβοκάντο
2 αβγά
Εκτέλεση συνταγής:
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, το μήλο, τα καρύδια, τα ντοματίνια και τον μαϊντανό. Τα βάζουμε σε ένα μπολ προσθέτουμε αλάτι πιπέρι κάρυ, λίγο ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε πολύ καλά να αναμιχθούν οι γεύσεις και το αφήνουμε στην άκρη.
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο τα χωρίζουμε στην μέση τα περνάμε από χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσουν και βάζουμε 2 κομμάτια σε κάθε πιάτο.
Βάζουμε από 1 κουτάλια γεμάτη από το μίγμα που φτιάξαμε και ακουμπάμε επάνω ένα τηγανητό αβγό.
Καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές στο:
YouTube / Instagram Cooking Stories
& Instagram: o_cafenes_tou_giorgi