HerNews.gr
Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δεν θα εξεταστεί στις Πανελλαδικές – Τι άλλαξε

Ο γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, θα παραστεί κανονικά στη δική για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά κι έτσι δεν θα συμμετάσχει στην εξέταση για τις Πανελλαδικές.

Η έκτακτη μεταγωγή του κατηγορούμενου πιλότου από τις φυλακές Μαλανδρίνου στις φυλακές Κορυδαλλού έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης.

 Η παρουσία του στην Αθήνα σημαίνει ότι ακυρώνονται για εκείνον οι Πανελλήνιες, καθώς είναι αδύνατο να βρίσκεται πάλι πίσω στη φυλακή το πρωί της Παρασκευής, όπου θα έδινε το πρώτο μάθημα στο εξεταστικό κέντρο που ετοιμαζόταν ήδη εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.

Ήδη έχει γίνει μεγάλος ντόρος για την απόφασή του αυτή να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις. Διέρρευσε, μάλιστα, ότι επιθυμία του ήταν να πετύχει στη Νομική.

Πηγή: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το φρούριο Μπούρτζι στο Ναύπλιο ανοίγει ξανά για το κοινό

HerNews ka

Εκτακτο δελτίο καιρού: Μετά τον καύσωνα έρχονται καταιγίδες

georgegsp

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο καθ’ομολογίαν μητροκτόνος

georgegsp