HerNews.gr
Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταβιβάζει την περιουσία στην κόρη του

Ο καταδικασμένος σε ισόβια για τον θάνατο της συζύγου του Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έχει ήδη κινήσει κινήσει διαδικασίες μεταβίβασης της περιουσίας του στην κόρη του Λυδία.

Ο δράστης της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έλαβε την απόφαση να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, Λυδία, πριν από λίγες ημέρες και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι σχετικές διαδικασίες.

Σημειώνεται δε ότι η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται ενώ οι γονείς της Καρολάιν, σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο της μικρής.

Αναγνωστοπουλος

Ο πατέρας της Καρολαίν Κράουτς, σε συνέντευξή του στη Daily Mail, είχε δηλώσει πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μην δει ποτέ ξανά στη ζωή του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τηn κόρη του.

«Οι δηλώσεις που γίνονται από τη μεριά του κυρίου Κράουτς είναι σεβαστές. Εγώ αντιλαμβάνομαι φυσικά και τις συνθήκες και το κλίμα και κατ’ επέκταση και το τι έχει γίνει.

»Το θέμα είναι ότι η πρόθεση του εντολέως μου ανεξαρτήτως αποφάσεων, που θέλουν να λάβουν και νομικών κινήσεων από την άλλη πλευρά είναι συγκεκριμένη: “Το καλύτερο δυνατό για το παιδί”», είχε δηλώσει ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου.

Αναγνωστοπουλος

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αποκάλυψη «βόμβα» για Πάτρα: Η Ρούλα είχε σχέση με συγγενή του Μάνου – Μάρτυρας ξυλοδαρμών η μικρή Τζωρτζίνα

georgegsp

Χρήστος Μπίρος: «Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός στα 73 έτη του

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης: Στο Alpha Talk για την τηλεϊατρική στην θαλάσσια πλοήγηση και τα σκάφη αναψυχής

HerNews ka