HerNews.gr
Beauty

Bella Hadid: Το Milky French Manicure της θα είναι παντού αυτό το καλοκαίρι

Οι πρόσφατες εμφανίσεις της Bella Hadid στις Κάννες θα αποτελέσουν την τέλεια έμπνευση για το καλοκαιρινό σας μανικιούρ. Το σούπερ μόντελ έχει κάνει την ηλιόλουστη γαλλική παραλία… πασαρέλα της για το κόκκινο χαλί και τις street style εμφανίσεις της γιατί, φυσικά, είναι η Bella Hadid.

Επιπλέον, οι καλύτερες εμφανίσεις της μέχρι σήμερα είναι συνήθως οι καλοκαιρινές της, όταν μπορεί να παίξει με διασκεδαστικά vintage φορέματα και λαμπερές εμφανίσεις ομορφιάς που φαίνονται φυσικά στο στυλ της.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η ιδρυτής της Orebella έγινε πρωτοσέλιδο για τα latte νύχια της, αλλά το τελευταίο της μανικιούρ είναι το πιο χαλαρό και κομψό της μέχρι σήμερα. Στις 23 Μαΐου, η Hadid εμφανίστηκε όχι με ένα αλλά με δύο φορέματα σε συνδυασμό με ένα σούπερ διάφανο γαλακτερό μανικιούρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Οι απλές εμφανίσεις στα νύχια έχουν ευδοκιμήσει στο φεστιβάλ ταινιών φέτος, αλλά είναι λογικό. Όταν φοράτε συνεχώς διαφορετικά φορέματα σε διαφορετικά χρώματα και μοτίβα, ένα απλό και κομψό μανικιούρ φαίνεται λαμπερό, αλλά ταιριάζει με τα πάντα. Τα μανικιούρ σε γαλακτερές αποχρώσεις ήταν μακράν το πιο δημοφιλές στυλ τον τελευταίο καιρό, που συνυπογράφουν η Anne Hathaway, η Demi Moore και τώρα η Hadid.

Το μοντέλο άλλαξε τα απαλά καφέ νύχια της από νωρίτερα στο φεστιβάλ με ένα εξαιρετικά ελαφρύ στρώσιμο λευκού βερνικιού. Η σταρ επέλεξε ένα σχήμα αμυγδάλου με μια μαργαριταρένια λευκή απόχρωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ France (@gqfrance)

Μαζί με το μανικιούρ, η Bella Hadid δεν χορταίνει να κάνει στα μαλλιά της κομψούς κότσους μπαλαρίνας. Σε μία εμφάνιση, φόρεσε ένα κόκκινο και άσπρο φόρεμα keffiyeh από τη συλλογή του 2001 των Michael and Hushi (ένα τοπ από την ίδια συλλογή φορέθηκε από την Carrie Bradshaw στο Sex and the City). Το συνδύασε με ένα όμορφο λευκό scrunchie και κόκκινες γόβες kitten.

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η Bella Hadid επιστρέφει και είναι πιο λαμπερή από ποτέ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιατί μου αρέσουν οι γυναίκες χωρίς μακιγιάζ

Her News

Kaia Gerber: Το natural make up look για τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

HerNewskl

Ρυτίδες vs λεπτές γραμμές: Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους!

HerNewskl