HerNews.gr
Διεθνή

Ben Affleck: Έτσι έκρυψε το δάχτυλό του από τους παπαράτσι για να μην φαίνεται αν φοράει βέρα

Ο Ben Affleck έδωσε στους παπαράτσι το μεγάλο σόου καθώς έκρυψε το δαχτυλίδι του από τη θέα τους εν μέσω αναφορών που ο γάμος του με την Jennifer Lopez είναι υπό διάλυση.

Ο Shutterbugs συνάντησε τον ηθοποιό, την Τετάρτη στο Λος Άντζελες καθώς έπαιρνε τον γιο του, Samuel – τον οποίο μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner – από το σχολείο.

Καθώς ο Affleck και ο 12χρονος πήγαιναν στο αυτοκίνητό τους, ο σκηνοθέτης φόρεσε ένα μπλε πουλόβερ στον αριστερό του ώμο, ενώ κρατούσε το χέρι του λυγισμένο και επομένως εντελώς καλυμμένο.

Ο Ben Affleck ήξερε ότι τον παρακολουθούσαν, αλλά δεν αλληλεπιδρούσε με τους φωτογράφους. 

Με μια επαγγελματική κάμερα στα χέρια του, ο Samuel σήκωσε τον φακό και έκανε ότι τραβάει φωτογραφίες τους παπαράτσι από μακριά.

Κάποια στιγμή, ο ανήλικος έτρεξε ακόμη και σε ένα δέντρο και προσποιήθηκε ότι κρύφτηκε πίσω από αυτό για να τραβήξει τις φωτογραφίες του πιο κρυφά.

Ο Ben Affleck που φορούσε ένα μπλε μπλουζάκι και γκρι παντελόνι καθώς κουβαλούσε το σακίδιο πλάτης του γιου του – σταμάτησε και γέλασε με όσα έκανε ο μικρός

Αφού ο Affleck δεν παρευρέθηκε στο Met Gala 2024 με τη σύζυγό του νωρίτερα αυτό το μήνα, άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στον παράδεισο.Έπειτα από περαιτέρω εξέταση, οι τεχνικοί του Διαδικτύου συνειδητοποίησαν ότι οι συμπρωταγωνιστές δεν είχαν φωτογραφηθεί μαζί για περισσότερο από ένα μήνα.

Επιπλέον, η Lopez είχε κάνει «like» σε μια ανάρτηση στο Instagram σχετικά με ανθυγιεινές σχέσεις.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής πιάστηκε να ψάχνει σπίτι στο Λος Άντζελες και πηγές είπαν στο Page Six ότι ο Affleck έκανε το ίδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, των ξένων μέσων το ζευγάρι ζούσε χωριστά το μεγαλύτερο μέρος του Μαΐου.

Αν και δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει ή διαψεύσει πιθανά προβλήματα στη σχέση τους, εθεάθησαν μαζί την περασμένη εβδομάδα όταν ο Affleck οδήγησε το SUV του για να πάρει τη Lopez και ένα από τα 16χρονα δίδυμα της.Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ ΛόπεζΤο αστέρι του «Gone Girl» φρόντισε να είναι ορατή η γαμήλια βέρα του. Ωστόσο, το έσκασε σε μια θέαση μερικές μέρες αργότερα.

Εν τω μεταξύ, η Lopez είναι σόλο ενώ παρακολουθεί διάφορες πρεμιέρες για την ταινία της «Atlas». Παρά τα φαινομενικά προβλήματα τους, η μουσικός συνέχισε να φοράει τη βέρα της.

Κατά την προώθηση της επερχόμενης ταινίας, η Jennifer Lopez απάντησε με νόημα έναν Μεξικανό ρεπόρτερ που ρώτησε στα ισπανικά εάν η εικασία «διαζυγίου» ήταν «πραγματική». «Εσύ ξέρεις καλύτερα», της απάντησε η Lopez.

Jennifer Lopez: Η «αιχμηρή» απάντηση σε δημοσιογράφο που ρώτησε για τις φήμες διαζυγίου (ΒΙΝΤΕΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εμβόλια: 900 αιτήσεις για αποζημίωση λόγω «βλάβης» από την AstraZeneca – Bρετανοί ερευνητές ανοίγουν τον φάκελο με τους θανάτους

Her News

«Δεν κάνουμε πίσω» απαντά η Ταϊβάν στο ασφυκτικό πρέσινγκ της Κίνας που ξεκινά στρατιωτικά γυμνάσια

Her News b

Αυστραλία: 2.500 άνθρωποι πόζαραν γυμνοί σε παραλία στέλνοντας μήνυμα για τον καρκίνο του δέρματος

Her News