HerNews.gr
Διεθνή

Ben Affleck: Μιλά για την Jennifer Lopez μετά τις φήμες διαζυγίου – Όσα είπε

Ο Ben Affleck μίλησε για την προσαρμογή του να ζει με το «τρελό» επίπεδο φήμης της συζύγου του κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο talk show «Hart to Heart» του Kevin Hart . Ο 4ος κύκλος της σειράς Peacock έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη.

«Πήγαμε κάπου με την Jennifer – δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί είναι τόσο διάσημη και το δημιουργεί αυτό – οι άνθρωποι την αγαπούν και αντιπροσωπεύει πραγματικά κάτι σημαντικό για τους ανθρώπους», εξήγησε ο Ben Affleck στον οικοδεσπότη.Ο Μπεν Άφλεκ στο "Hart to Heart" με παρουσιαστή τον Kevin Hart«Σε εμένα οι άνθρωποι είναι σε φάση, “Γεια, μου αρέσει η ταινία σου” και μετά είναι σαν “AAAHHHH! J-LO!» φώναξε. «Είναι καταπληκτικό, ξέρεις τι εννοώ;»

Ο Affleck θυμήθηκε επίσης ένα άλλο παράδειγμα της ακραίας φήμης της που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού στην Times Square της Νέας Υόρκης με τα παιδιά τους.

Ο Affleck μοιράζεται τη Violet, 18, τη Seraphina, 15, και τον Samuel, 12, με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner, ενώ η Jennifer Lopez μοιράζεται τα 16χρονα δίδυμα Max και Emme με τον πρώην σύζυγο Marc Anthony.Ben Affleck στο "Hart to Heart"«Βγαίνουμε από το αμάξι, πηγαίναμε σε μια παράσταση, και είπα, «Γ@@@ω, μωρό μου, θα αργήσουμε, πρέπει να περπατήσουμε ενάμιση τετράγωνο». Η Jennifer ήταν σαν, “Εντάξει”, δεν είπε τίποτα», μοιράστηκε.

Ο Ben Affleck, ο οποίος παντρεύτηκε με τη Jennifer Lopez το 2022 , συνέχισε: «Ήμουν σαν “Θεέ μου”. Ήταν μια κυρία, κάπνιζε χόρτο, με ένα ολόσωμο μωβ στενό κοστούμι —είναι μια βαριά κυρία— και άρχισε να τρέχει προς τα πίσω μας καταγράφοντας με το κινητό της και φωνάζοντας “J-LO”».

Ο Affleck αναφέρθηκε επίσης στις περιβόητες εκφράσεις του προσώπου του, σημειώνοντας ότι μερικές φορές εμφανίζεται απογοητευμένος στις φωτογραφίες των παπαράτσι επειδή είναι «λίγο ντροπαλός».

«Δεν μου αρέσει η μεγάλη προσοχή. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι με βλέπουν και λένε, “Γιατί αυτός ο τύπος είναι πάντα θυμωμένος;”. Επειδή κάποιος είχε την κάμερά του κολλημένη στο πρόσωπό μου και λέω, “Εντάξει, ορίστε”».Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ ΛόπεζΟ σταρ του «Batman» δεν έθιξε την κατάσταση του γάμου τους στη συνέντευξη, η οποία πιθανότατα γυρίστηκε πριν από τις αναφορές ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά.

Λίγο αργότερα ακολούθησαν φήμες ότι το ζευγάρι οδεύει προς διαζύγιο.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, έθεσαν το συζυγικό τους σπίτι το οποίο είναι προς πώληση εν μέσω της διαμονής του Affleck στο ενοικιαζόμενο σπίτι του στο Brentwood της Καλιφόρνια.

Ωστόσο, το ζευγάρι έχει ένα σταθερό πρόγραμμα επισκέψεων και καταφέρνει να «βλέπει ο ένας τον άλλον κάθε λίγες μέρες».

Jennifer Lopez: Η κίνησή της απέναντι στον Ben Affleck που ανατρέπει τα δεδομένα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Andie MacDowell: «Το τελευταίο ραντεβού που πήγα ήταν κάπως καταστροφή»

HerNewskl

Ο Kanye West σε νέο παραλήρημα υπέρ του Χίτλερ και των Ναζί – «Πρέπει να σταματήσουμε να τους καταδικάζουμε»

Her News

Shakira: Η οικιακή βοηθός της διέκοψε κατά λάθος το βίντεο στο Tiktok & η αντίδρασή της είναι ανεκτίμητη

HerNews ka