HerNews.gr
Διεθνή

Μπέν Άφλεκ: Ο άγριος τσακωμός του με τους παπαράτσι

Ο Μπεν Άφλεκ έχασε τον έλεγχο έξω από το σπίτι του και της Τζένιφερ Λόπεζ την Κυριακή, όταν οι παπαράτσι δεν σταματούσαν να τραβούν φωτογραφίες και να τον τυφλώνουν με τα φλας τους.

Οι φωτεινοί λαμπτήρες αποσπούσαν τόσο την προσοχή και την ασφάλεια που ο Μπεν Άφλεκ πάτησε απότομα τα φρένα του αυτοκινήτου του, έκανε όπισθεν και βγήκε από το όχημα για να επιπλήξει τους παπαράτσι.

«Άκου, φίλε, θα μου προκαλέσεις ατύχημα», ακούγεται να λέει σε έναν από τους εικονολήπτες σε ένα βίντεο που έλαβε το TMZ. «Μην αναβοσβήνεις τα φώτα σου καθώς οδηγώ στο δρόμο».

«Μην το κάνεις αυτό. Αυτό είναι επικίνδυνο. Δεν ξέρεις καν αν είμαι εγώ», προειδοποίησε. «Μπορείς να προκαλέσεις ατύχημα».

Καθώς ο Άφλεκ επέστρεφε προς το αυτοκίνητό του, ένας άλλος φωτογράφος αποφάσισε να συνεχίσει τη λήψη φωτογραφιών, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός του «Air» να ανατρέψει την απογοήτευσή του.

Βιολέ Άφλεκ, Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ«Σταμάτα, φίλε. Είναι επικίνδυνο αυτό που κάνετε. Καταλαβαίνεις;» είπε ο Μπεν Άφλεκ. «Δεν μπορώ να δω. Θα χτυπήσεις κάποιον κάνοντας αυτό. Θεέ μου! Η κόρη μου κατεβαίνει εδώ…».

«Αν της αναβοσβήσετε τα φώτα σας, τη βάζετε σε κίνδυνο. Το καταλαβαίνεις αυτό;».

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ήταν με τον Μπεν Άφλεκ, καθώς απολάμβανε ένα σόλο ταξίδι στην Ευρώπη.

Ενώ ο Άφλεκ μάλωσε με τους παπαράτσι, η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη να βγάζει αποπνικτικές selfies φορώντας ένα μαγιό κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με σκάφος στην Ιταλία. Μετά από λίγες μέρες στην Ιταλία, η τραγουδίστρια πήγε στη Γαλλία, όπου παρακολούθησε το σόου της Vogue World.

Αν και το ζευγάρι έχασε 60 εκατομμύρια δολάρια στην περιουσία του στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, μια πηγή ισχυρίστηκε στο People ότι αποφάσισαν να το πουλήσουν λόγω της άβολης τοποθεσίας του.«Στον Μπεν δεν άρεσε ποτέ το σπίτι», ανέφερε μια πηγή. «Είναι πολύ μακριά από τα παιδιά του».

Η πηγή είπε επίσης ότι η Τζένιφερ Λόπεζ πιστεύει ότι το ακίνητο είναι «πολύ μεγάλο για εκείνη». Το ζευγάρι αγόρασε το μεγάλο σπίτι  τον Μάιο του 2023.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Angelina Jolie: Προσέλαβε την 15χρονη κόρη της για…βοηθό της

HerNews ka

NASA: Σχεδιάζει να κατασκευάσει σπίτια στη Σελήνη έως το 2040

HerNews ka

Victoria Beckham: Μιλάει για τον γάμο της με τον David Beckham 24 χρόνια μετά

HerNews ka