HerNews.gr
Διεθνή

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ: Εντοπίστηκαν μαζί την ώρα που οι φήμες για χωρισμό «οργιάζουν»

Ο Μπεν Άφλεκ επανενώθηκε με την Τζένιφερ Λόπεζ την Κυριακή εν μέσω φημών ότι οδεύουν προς διαζύγιο.

Ο ηθοποιός και το αστέρι του “Hustlers” παρακολούθησαν μια κινηματογραφική εκδήλωση στο Aero Theatre στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια και στη συνέχεια πήραν το δρόμο τους στο Soho House για μια εκδρομή.

Η 54χρονη Λόπεζ έδειχνε κομψή με ένα παντελόνι και ένα πουλόβερ με ζιβάγκο, το οποίο συνδύασε με μια μακριά καμπαρντίνα. Ο Μπεν Άφλεκ ωστόσο, επέλεξε το χαρακτηριστικό look του με τζιν, αθλητικά παπούτσια και ένα μπλουζάκι με θέμα τη Βοστώνη.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος Άφλεκ φορούσε αυτή τη φορά τη βέρα του η οποία απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες.

Καθώς το ζευγάρι περνούσε από ένα πάρκινγκ, ο ηθοποιός εμφανίστηκε ταραγμένος ενώ η Λόπεζ διατηρούσε μια ουδέτερη έκφραση προσώπου.

Όταν έφτασε στο ασανσέρ, ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε θυμωμένος και έκανε μια έντονη χειρονομία που έδειχνε την αγανάκτησή του.

Το ζευγάρι πυροδότησε εικασίες ότι χωρίζουν αφού ο Άφλεκ απέτυχε να παρευρεθεί στο Met Gala του 2024 με την Τζένιφερ η οποία υπηρέτησε ως μια από τους συμπρόεδρους της εκδήλωσης, νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Το δυνητικά αποξενωμένο ζευγάρι φάνηκε να αντεπιτίθεται στις φήμες την περασμένη εβδομάδα αφού φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά μετά από περισσότερο από ένα μήνα

Ο Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά τερμάτισαν τον αρραβώνα τους λόγω του αδιάκοπου ελέγχου των μέσων ενημέρωσης. Το ζευγάρι επανενώθηκε περίπου δύο δεκαετίες αργότερα και έφυγε στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022.

Οργάνωσαν μια δεύτερη γαμήλια δεξίωση στην εκτεταμένη ιδιοκτησία του ηθοποιού στη Τζόρτζια τον επόμενο μήνα.

Η Jennifer Lopez βιώνει την χειρότερη περίοδο: Οικονομικές αποτυχίες & προβλήματα στον γάμο της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι κρύβει το παλάτι: Το μυστήριο για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

HerNews ka

Λεπτό προς λεπτό η τελετή αποχαιρετισμού της βασίλισσας Ελισάβετ – Δείτε live

Her News

Μουντιάλ 2022: Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Αργεντινή με τον Λιονέλ Μέσι!

Her News