HerNews.gr
Διεθνή

Benny Blanco – Selena Gomez: Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Benny Blanco λέει ότι ο «επόμενος στόχος» του στη ζωή είναι να κάνει οικογένεια με τη Selena Gomez.

Εμφανιζόμενος στο  “The Howard Stern Show” του SiriusXM την Τρίτη, ο μουσικός παραγωγός αποκάλυψε ότι είναι έτοιμος να πάει το ειδύλλιό του με την Selena Gomez στο επόμενο επίπεδο.

Ο Benny Blanco παραδέχτηκε ότι σκέφτεται να κάνει παιδιά με τον ιδρυτή της Rare Beauty «κάθε μέρα».Ο Μπένι Μπλάνκο στο «The Howard Stern Show».«Θέλεις να κάνεις παιδιά με τη Selena; Της είπες ότι θέλεις να κάνεις παιδιά;» ρώτησε ο Stern, στον οποίο ο Blanco, απάντησε: «Είναι πάντα θέμα συζήτησης για μένα κάθε μέρα».

«Αυτός είναι ο επόμενος στόχος μου, να τσεκάρω στο πλαίσιο», είπε ο Blanco για την απόκτηση παιδιών. «Έχω έναν τόνο βαφτιστήρια. Έχω έναν τόνο ανίψια. Μου αρέσει να βρίσκομαι κοντά στα παιδιά».Η Selena Gomez φιλάει τον Benny Blanco.Αλλά όταν ρωτήθηκε αν σκεφτόταν να κάνει το πολύ σημαντικό ερώτημα της πρότασης γάμου, ο Blanco έμεινε κλειστός.

«Ξέρω απλώς ότι όταν την κοιτάζω, απλώς λέω: “Δεν ξέρω έναν κόσμο όπου θα μπορούσε να είναι καλύτερος από αυτόν”. Αυτό της λέω πάντα».

Ο Stern αργότερα είπε ότι βλέπει τον γάμο στο μέλλον του Benny Blanco, στον οποίο απάντησε: «Και εσύ και εγώ επίσης».

Η Selena Gomez χαμογελά σε μια selfie με τον Benny Blanco στην παραλία.Σε άλλο σημείο, ο μουσικός παραγωγός, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Benjamin Levine, μίλησε για τις πρώτες μέρες του ειδύλλου του ζευγαριού.

«Όταν βγήκαμε στο πρώτο μας ραντεβού, δεν ήξερα καν ότι ήταν ραντεβού», μοιράστηκε. «Θυμάμαι που καθόμουν εκεί και μου έλεγε, “Λοιπόν, θα φορούσα κάτι διαφορετικό για αυτό το ραντεβού” και είπα “Τι; Είμαστε σε ραντεβού;»

«Είναι η πιο cool, η πιο καλή, η πιο γλυκιά», πρόσθεσε. «Είναι πραγματικά σαν την καλύτερή μου φίλη… γελάμε όλη την ημέρα».Benny Blanco hugs Selena Gomez.Η Selena Gomez επιβεβαίωσε τον Δεκέμβριο του 2023 ότι έβγαινε  με τον Blanco για έξι μήνες.

Εκείνη την εποχή, τον αποκάλεσε «το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί ποτέ» και δήλωσε ότι της συμπεριφέρεται «καλύτερα από κάθε άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη».

Η Gomez είναι γνωστό ότι καμαρώνει τον Blanco στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με  υπερβολικά τρυφερά στιγμιότυπα από τότε που  δημοσιοποίησαν τη σχέση τους.

Η τραγουδίστρια την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της στο Instagram Story της αμέσως μετά την ανακοίνωση του πρώην της Justin Bieber ότι περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύζυγό του Hailey.

Selena Gomez: Εξηγεί γιατί απενεργοποίησε τα σχόλια στο Instagram μετά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης της Hailey Bieber

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Margot Robbie: H Mattel λανσάρει Barbie προς τιμήν της

HerNews ka

Rihanna – A$AP Rocky: Καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι!

HerNews ka

Μπραντ Πιτ – Ινές Ντε Ραμόν: «Είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ»

HerNews ka