HerNews.gr
Διεθνή

Beyoncé: Αποκαλύφθηκε το κέρινο ομοίωμά της αλλά οι θαυμαστές απογοητεύτηκαν

Το φημισμένο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Madame Tussaud στο Παρίσι αποκάλυψε ένα νέο κέρινο ομοίωμα της Beyoncé και δεν απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Πολλοί εξοργίστηκαν που το χρώμα του δέρματος της τραγουδίστριας φαινόταν να είναι «πιο λευκό».

«Δεν ξέρω ποιος υποτίθεται ότι είναι αλλά δεν είναι η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ! 🤷🏽‍♂️🙄🤦🏽‍♂️🤬 Αυτή είναι μια ΛΕΥΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!», έγραψε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος σημείωσε, «τώρα η Beyoncé μπορεί να είναι ανοιχτόχρωμη, αλλά αυτό είναι τρελό…😭😭».

«Απέτυχε να φτιάξει σωστά τα χαρακτηριστικά της», έγραψε ένα άτομο ενώ ένα άλλο απλώς ρώτησε, «Ποιος στο διάολο υποτίθεται ότι είναι;».

Παραδόξως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το μουσείο επικρίνεται για την απεικόνιση της Beyoncé.

Το 2017, ένα άγαλμα της Beyoncé επικρίθηκε για το πρόσωπο, τα μαλλιά του και ίσως το πιο ανησυχητικό είναι ότι είναι φαινομενικά ανοιχτόχρωμος τόνος δέρματος, ο οποίος μάλιστα δημιούργησε το hashtag #TussaudsSoWhite.

Το Madame Tussauds New York – όπου εκτέθηκε το άγαλμα –  σε μια δήλωση στο Page Six, τότε, λέγοντας: «Στο Madame Tussauds, η ταλαντούχα ομάδα γλυπτών μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι τα χρώματα ταιριάζουν με ακρίβεια με όλο το κερί μας στη διασημότητα που απεικονίζεται».

«Ο φωτισμός μέσα στο αξιοθέατο σε συνδυασμό με τη φωτογραφία με φλας μπορεί να παραμορφώσει και να παραποιήσει το χρώμα των κέρινων ομοιωμάτων μας, κάτι που οι γλύπτες μας δεν μπορούν να εξηγήσουν στο στάδιο της παραγωγής».

Δυστυχώς, ο τόνος του δέρματος της τραγουδίστριας ήταν η πηγή ατελείωτων φλυαριών σε όλη την καριέρα της.

Πέρυσι, η μητέρα της Beyoncé, Tina Knowles απάντησε σε εκείνους που κατηγόρησαν την κόρη της ότι «ξεβάφει το δέρμα της» ή προσπαθούσε να περάσει ως λευκή γυναίκα φορώντας πλατινέ τρέσες στην πρεμιέρα της ταινίας της.Μπιγιονσέ.Η Knowles, 70 ετών, δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τα άσχημα σχόλια και τελείωσε με ένα μήνυμα που έγραφε: «Η Beyoncé είναι ένα κορίτσι με καφέ δέρμα μερικές φορές λίγο πολύ ανοιχτόχρωμο. Ένα κορίτσι με καφέ δέρμα είναι κάτι περισσότερο από ένα χρώμα δέρματος. Είναι μια κουλτούρα, μια υπερηφάνεια, μια δύναμη».

Το 2019, ο πατέρας της Beyoncé, Matthew Knowles, αναφέρθηκε στον τόνο του δέρματος της κόρης του, ισχυριζόμενος ότι η καριέρα της επωφελήθηκε από το ανοιχτόχρωμο χρώμα της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Millie Bobby Brown: «Το “Stranger Things” με εμποδίζει να δημιουργήσω ιστορίες με τις οποίες είμαι παθιασμένη»

HerNews ka

Chris Noth: Eπιστρέφει μετά τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση!

HerNewskl

Ο λόγος που οι μειωτικές στήθους θα αυξηθούν το 2024

HerNews ka