HerNews.gr
Μόδα

Beyoncé: Δείτε πως να ακολουθήσετε την hot τάση «cowboycore» που δημιούργησε

Η Beyoncé γιόρτασε την κυκλοφορία του άλμπουμ της «Cowboy Carter» την Παρασκευή με ένα ψηφιακό εξώφυλλο έκπληξη του περιοδικού W — και η ντόπια του Χιούστον κράτησε την εμπνευσμένη από το ροντέο εμφάνισή της.

Αν και δεν έδωσε συνέντευξη για να συνοδεύσει τη φωτογράφιση, η Beyoncé απέτισε φόρο τιμής στις νότιες ρίζες της με μια ποικιλία από καουμπόικες εμφανίσεις υψηλής μόδας, συμπεριλαμβανομένου του εξωφύλλου: ένα μεγάλο γούνινο παλτό Alexander McQueen και ένα λευκό καπέλο Gladys Tamez. 

ΜπιγιονσέΣτο εσωτερικό, η Beyoncé αναδεικνύει τη γοητεία με μια δερμάτινη κάπα Chloé, Stetson καουμπόικο καπέλο με ασημένιο στέμμα Champion’s Choice και άλλα αξεσουάρ της ίδιας φιλοσοφίας.

ΜπιγιονσέΩστόσο, η πιο εντυπωσιακή εμφάνισή της περιελάμβανε ένα ζευγάρι καφέ δερμάτινο παντελόνι με κόψιμο στρωμένα πάνω από ένα ζευγάρι σλιπ και συνδυασμένο με ένα απλό λευκό φανελάκι.

Η τραγουδίστρια συνδύασε με ένα καφέ καπέλο Stetson και κοσμήματα από τους Van Cleef & Arpels, Tiffany & Co. και Lisa Eisner, μαζί με μπότες Partlow.

Έδειχνε έτοιμη για δράση, πετώντας ένα λάσο και τραβώντας μια καφέ μπαντάνα στο κάτω μισό του προσώπου της, με τα πλατινέ ξανθά μαλλιά της μέχρι τη μέση πιασμένα σε αλογοουρά.

Beyoncé

ΜπιγιονσέΑν και το “Cowboy Carter” – το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία από την Dolly Parton, τη Miley Cyrus, τη Linda Martell, τον Willie Nelson και άλλους – κυκλοφόρησε μόλις την Παρασκευή, η Beyoncé έχει αφοσιωθεί στην καουμπόικη αισθητική τους τελευταίους μήνες.

Πιο πρόσφατα, έλαμψε με διαμάντια πολλών καρατίων για το πάρτι της μετά τα Όσκαρ, φορώντας ένα μαύρο καουμπόικο καπέλο και κοστούμι Givenchy με μια εκθαμβωτική γραβάτα Lorraine Schwartz bolo.

Μπιγιονσέ

ΜπιγιονσέΚαι εμφανίστηκε με στυλ στα Grammy τον Φεβρουάριο, φορώντας ένα δερμάτινο κοντό κοστούμι Louis Vuitton με στρας, με ένα ακόμα καουμπόικο καπέλο.

Στο Super Bowl, πήγε με φουσκωμένα μαλλιά σε στυλ Southern και ένα μαύρο μίνι φόρεμα Dolce & Gabbana με γραβάτα πριν ανακοινώσει το κάντρι άλμπουμ της με σοκαριστικό στυλ, μόλις ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του δίσκου.

 

Beyoncé: Έκανε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Εμφανίστηκε με το επόμενο χειμερινό trend

HerNewskl

Ροζ: Η χρωματική girly τάση στη μόδα – Πως να το φορέσεις

Her News

Chiara Ferragni: Φόρεσε το outfit που είναι ιδανικό για όσες ταξιδεύουν συχνά

HerNewskl