HerNews.gr
Beauty

Beyonce: O make up artist της αποκαλύπτει τον τρόπο να πετύχετε το τέλειο bronzer look

Beyoncé

H Beyonce θα είναι πάντοτε το αγαπημένο μας beauty & fashion icon χωρίς καμία εξαίρεση. Αυτήν την φορά ο διάσημος make up artist της αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της για το φετινό καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα ο διάσημος και αγαπημένος Sir John ο οποίος είναι  προσωπικός make up artist της Beyonce αποκάλυψε τον τρόπο που δημιουργεί στη star το απόλυτο bronzer look για τις βραδινές της εμφανίσεις.

Αρχικά, τόνισε πως το συγκεκριμένο look δεν πρέπει να ταυτίζεται πάντοτε με το καλοκαιρι αφού μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε εποχή του χρόνου, δίνοντας μια μικρή νότα θηλυκότητας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S I R J O H N (@sirjohn)

Ποια είναι λοιπόν τα βήματα για το τέλειο bronzer look;

Πολύ σημαντικό είναι να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση. ώστε να φαίνεται το αποτέλεσμα φυσικό χωρίς να δημιουργούνται δυσανάλογες δυσχρωμίες. Το πορτοκαλί είναι το χρώμα που δε θα ήθελε καμία γυναίκα. Επίσης, ο διάσημος make up artist τονίζει πως δε χρειάζεται να εφαρμοστεί πούδρα σε όλο το πρόσωπο ή contouring. Πρέπει να το εφαρμόζετε στα πιο ψηλά σημεία του προσώπου, τα οποια βλέπει και περισσότερο ο ήλιος. Ποια είναι αυτά;

Beyoncé

Τα ζυγωματικά, η γέφυρα της μύτης και φυσικά το μέτωπο.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεκινάτε την εφαρμογή του από το κέντρο του προσώπου αλλά από τη φυσική γραμμή των μαλλιών. Οι διαφορετικές αποχρώσεις είναι must, αφού το πιο ανοιχτό χρειάζεται για το κέντρο του προσώπου και το πιο σκούρο για τα ζυγωματικά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Glazed donut μανικιούρ: Η νέα παραλλαγή που ταιριάζει σε όλες τον χειμώνα!

HerNewskl

Selena Gomez: Μας έδειξε τον τρόπο που διατηρεί το μακιγιάζ της

HerNewskl

Κούρεμα: Κάθε πότε πρέπει να το προγραμματίζουμε και γιατί;

HerNewskl