HerNews.gr
Διεθνή

Bianca Censori: Δείτε τι φόρεσε σε έξοδο με τα παιδιά του Kanye West

Η σύζυγος του Kanye West, Bianca Censori, διέλυσε τις ανησυχίες για το προκλητικό ντύσιμό της όταν βρίσκεται γύρω από τα παιδιά του ράπερ καθώς πήγε μαζί τους για ψώνια στο Τόκιο την Πέμπτη.

Το μοντέλο είχε προειδοποιηθεί προηγουμένως να μειώσει τα προκλητικά ρούχα της από την πρώην σύζυγο του Kanye, Kim Kardashian και φαινόταν να λαμβάνει υπόψη μόνο εν μέρει την τελευταία της εντυπωσιακή εμφάνιση. 

Κατευθυνόμενη σε ένα σούπερ μάρκετ στην Ιαπωνία με τη μεγαλύτερη κόρη του Kanye, τη North West και το τρίτο παιδί του Chicago έξι ετών, η Bianca φορούσε μια στενή nude ολόσωμη φόρμα που έδειχνε τα ασορτί εσώρουχά της.

Η Kim Kardashian λέγεται ότι έχει μια φιλική σχέση με την Bianca – αλλά φέρεται να μην είναι θαυμάστρια των προκλητικών εμφανίσεών της μπροστά στα παιδιά της. 

«Η Kim έδωσε εντολή στον Kanye να μην αφήνει ποτέ την Bianca να ντύνεται έτσι γύρω από τα παιδιά της», είπε μια πηγή αποκλειστικά στην DailyMail. «Είναι πραγματικά έκπληκτη που ο Kanye άφηνε τη γυναίκα του να φύγει από το σπίτι έτσι».

Η γεννημένη στην Αυστραλία Bianca έχει φωτογραφηθεί με μια σειρά από εντυπωσιακά ρούχα από τότε που παντρεύτηκε τον Kanye τον Δεκέμβριο του 2022 – λιγότερο από έναν μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Kim.

Κατά τη διάρκεια του γάμου του Kanye και της Kim, η επιχειρηματίας φέρεται να κλήθηκε να αλλάξει ρούχα αν ο ράπερ ένιωθε ότι έδειχνε πολύ δέρμα.

Επηρέασε πολύ τις στυλιστικές επιλογές της κατά τη διάρκεια του επταετούς γάμου τους. Ο Kanye έκανε το ίδιο πράγμα που κάνει με την Bianca Censori στην Kim σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους. 

Οι γονείς της Bianca λέγεται ότι είναι «θλιμμένοι» βλέποντας την κόρη τους με προκλητικές εμφανίσεις.

«Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι απογοητευμένοι γιατί τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα», είπε μια πηγή στη DailyMail αφού η Bianca βγήκε έξω μόνο με ένα αδιάβροχο ενώ ήταν γυμνή από κάτω.

Bianca Censori: Έκανε μια από τις πιο προκλητικές εμφανίσεις της (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: «Σφάζει με το γάντι» τους θαυμαστές που της έκαναν μήνυση για την καθυστερημένη έναρξη της συναυλίας

HerNews ka

Σούζαν Σόμερς: «Έφυγε» από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός μετά απο μάχη με τον καρκίνο την ώρα που κοιμόταν με τον σύζυγό της

HerNews ka

Λιούις Χάμιλτον: Αποκαλύπτει σε ποιον κλάδο θα επικεντρωθεί όταν αποσυρθεί από τη Formula 1

HerNews ka