HerNews.gr
Διεθνή

Bianca Censori: Η απρόσμενη εμφάνισή της με «σεμνά» ρούχα που σόκαρε τα πλήθη (ΦΩΤΟ)

Η Bianca Censori φόρεσε μια σπάνια συντηρητική εμφάνιση καθώς έφτασε στην Ιαπωνία μαζί με τον σύζυγό της, Kanye West.

Το μοντέλο – το οποίο είναι γνωστό για τις πολύ αποκαλυπτικές εμφανίσεις του – φωτογραφήθηκε καλυμμένο με ένα μπεζ μάξι φόρεμα κατά την άφιξή του στο Διεθνές Αεροδρόμιο Narita το Σάββατο.

Συνδύασε τη λιτή εμφάνισή της με ένα μαύρο μαντήλι μαλλιών.

Όσο για τον ράπερ, φόρεσε ένα παρόμοιο λευκό ρούχο πάνω από ένα πουκάμισο με μαύρο σύμβολο στο στήθος.

Το ζευγάρι εθεάθη να φτάνει στο αεροδρόμιο της Φλωρεντίας νωρίτερα την ίδια μέρα με τα ίδια σύνολα, σύμφωνα με φωτογραφίες που εξασφάλισε το TMZ.

H Bianca Censori και ο Kanye West προσγειώθηκαν στην Ιαπωνία αφού πέρασαν μια εβδομάδα στο hotspot μόδας του Prato της Ιταλίας.

Φαίνεται ότι το ζευγάρι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού του στην Ιταλία επικεντρωμένο σε επαγγελματικούς λόγους, αφού ο Censori εθεάθη την 1η Ιουνίου να πηγαίνει σε μια συνάντηση μαζί με τον σύζυγό της ενώ κρατούσε ένα σκίτσο με σχέδια.

Από τότε που παντρεύτηκε τον Kanye West τον Δεκέμβριο του 2022 , η Censori έχει εμφανιστεί σε μια σειρά από διάφανα φορέματα , διάφανα καλσόν και πιο ριψοκίνδυνα σύνολα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, φίλοι της η Bianca Censori είπαν στο Page Six ότι πιστεύουν ότι ο ράπερ “Bound 2” την αντιμετωπίζει σαν “κάποια δραματική εγκατάσταση τέχνης”.

Είπαν επίσης ότι «επέστρεψε στο φυσιολογικό» όταν επέστρεψε στην πατρίδα της πρόσφατα χωρίς τον σύζυγό της.

«Ήταν πολύ προφανές για εμάς ότι συμπεριφερόταν σαν να ήταν εκτός ρόλου από μια δουλειά», είπε η πηγή εξηγώντας ότι η Censori φορούσε ένα πουλόβερ για δείπνο με τους γονείς της στη Μελβούρνη.

«Όταν κοιτάξεις όλο τον Τύπο για την Censori και τον West, θα πίστευες ότι έχει χάσει το μυαλό της, οπότε ήταν καλό να τη δούμε με την οικογένειά της και να είναι το άτομο που θυμόμαστε», πρόσθεσε η πηγή.

«Τα ρούχα επέστρεψαν στα κανονικά… δεν υπήρχε τίποτα που να υποδηλώνει ότι ο χρόνος της με τον Kanye είχε διαρκή επίδραση».

Bianca Censori: Έτσι πήγε ντυμένη στη Disneyland (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: H πρώτη ρομαντική έξοδος με τον A$AP Rocky μετά τη γέννηση του γιου τους

HerNewskl

Βραβεία Όσκαρ 2023: Η Ακαδημία απέτισε φόρο τιμής στην Ειρήνη Παπά και τον Βαγγέλη Παπαθανασίου (Βίντεο)

HerNews ka

Ariana DeBose- Oscars 2022: Η πρώτη έγχρωμη ομοφυλόφιλη γυναίκα που κερδίζει βραβείο ερμηνείας

HerNewskl