HerNews.gr
Διεθνή

Bianca Censori: Η σύζυγος του Kanye West κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη του Chicago σε πάρτι στο Μαϊάμι

Η σύζυγος του Kanye West, Bianca Censori , εθεάθη να κρατά την κόρη του ράπερ Chicago, ενώ παρευρέθηκε στο πάρτι ακρόασης του άλμπουμ του στο Μαϊάμι το βράδυ της Δευτέρας.

Η Bianca Censori κράτησε γλυκά την 5χρονη στην αγκαλιά της καθώς ο West και δύο από τα άλλα παιδιά του , η North, 10, και ο Saint, 8, περπατούσαν δίπλα τους. Το μικρότερο παιδί του, ο 4χρονος Psalm, δεν ήταν παρών.

Ο West, ο οποίος έχει και τα τέσσερα παιδιά με την πρώην σύζυγό του Kim Kardashian, τύλιξε το πρόσωπό του με ένα ρούχο και φόρεσε ολόμαυρες κάλτσες αλλά όχι παπούτσια.

Η Censori, η οποία συνήθως δείχνει άφθονο δέρμα , ήταν περισσότερο καλυμμένη αυτή τη φορά με μια μακριά δερμάτινη καμπαρντίνα, κόκκινες μπότες από δέρμα φιδιού και μια μπαντάνα που κρατάει πίσω τα μαλλιά της.

Ο ιδρυτής των Yeezy, 46 ετών, έκανε πρεμιέρα στο κοινό άλμπουμ του και του Ty Dolla $ign, “Vultures”, στο Wynwood Marketplace στην εκδήλωση με εισιτήρια.

Η νέα μουσική του Ye έχει ήδη προκαλέσει διαμάχες.

Τον περασμένο μήνα, ένα βίντεο έγινε viral με τον ράπερ και τον Chris Brown  να χορεύουν στο ομώνυμο κομμάτι από το “Vultures”, το οποίο ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είπαν ότι περιείχε αντισημιτική ρητορική.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Black spider memos»: Ποιός είναι ο Κάρολος Γ’ που προετοιμαζόταν από την… «κούνια» για να γίνει Βασιλιάς;

Her News b

Kim Kardashian: Λέει ότι η οικογένειά της εξαπάτησε το σύστημα για να γίνουν διάσημες – «Δεν πρέπει να είμαστε εδώ»

HerNews ka

Βασίλισσα Καμίλα: Εμφανίστηκε μόνη της στο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνταντίνου – Απών και ο Ουίλιαμ

HerNews ka