HerNews.gr
Διεθνή

Bianca Censori: Κατηγορείται ότι έστειλε πορνό σε υπαλλήλους του Yeezy – Η εμπλοκή Ελληνοβρετανού

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το TMZ , η σύζυγος του Kanye West, Bianca Censori, φέρεται να μοιράστηκε έναν σύνδεσμο με «σκληροπυρηνικό» σεξουαλικό περιεχόμενο με έναν υπάλληλο, αφού ο ράπερ ανακοίνωσε την έναρξη της επιχείρησης ταινιών για ενήλικες «Yeezy Porn» τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η κατάθεση ισχυρίζεται ότι τα βίντεο ήταν προσβάσιμα σε ανήλικους υπαλλήλους εν μέσω της ανάπτυξης της επερχόμενης εφαρμογής πορνό του West.

Ωστόσο, η Censori,, δεν αναφέρθηκε ως κατηγορούμενη στη μήνυση.Ο ράπερ και ο Ελληνοβρετανός  Μίλο Γιαννόπουλος είναι αμφότεροι κατηγορούμενοι επειδή φέρεται να μην πλήρωσαν τους υπαλλήλους για τις πολλές ώρες που δούλευαν μέχρι την 1η Μαΐου, σύμφωνα με τα έγγραφα.

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι ο Kanye West και ο Μίλο Γιαννόπουλος επιδόθηκαν σε «καταναγκαστική εργασία και σκληρή, απάνθρωπη, ταπεινωτική μεταχείριση», καθώς οι εργαζόμενοι φέρεται να υποβλήθηκαν σε ρατσιστικά σχόλια και αναφέρθηκαν ως «νέοι σκλάβοι» κατά την ανάπτυξη της εφαρμογής πορνό καθώς και εφαρμογή ροής, YZYVSN, για να ανταγωνιστεί την Apple Music και το Spotify.

Ο West και ο Γιαννόπουλος φέρεται να προσέλαβαν μια ομάδα προγραμματιστών, συμπεριλαμβανομένων αρκετών κάτω των 14 ετών, για να βοηθήσουν στη δημιουργία των εφαρμογών.

Οι εργαζόμενοι ισχυρίζονται ότι ο Γιαννόπουλος έπρεπε να τους πληρώσει 120.000 δολάρια όταν ολοκληρώθηκε η εφαρμογή, εφόσον συμφωνούσαν να εργάζονται απαιτητικές ώρες και δεν υπήρχαν παράπονα.Is Milo Yiannopoulos, visiting Glendale, a provocateur or just an ass?Κατά τη διάρκεια της απασχόλησής τους, οι εργαζόμενοι ισχυρίζονται ότι στελέχη της Yeezy χρησιμοποιούσαν συχνά εξευτελιστική γλώσσα απέναντί ​​τους ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, τη φυλή και τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

Τον Μάιο, η Page Six επιβεβαίωσε ότι ο Μίλο Γιαννόπουλος παραιτήθηκε από τη Yeezy λόγω των σχεδίων του Kanye West να μπει στη βιομηχανία του πορνό.

«Του εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον. Έχω κάποιες ανησυχίες για τη νέα του ομάδα και ελπίζω να προχωρήσει με προσοχή», είπε ο ακροδεξιός πολιτικός σχολιαστής στο TMZ.

Bianca Censori: Δείτε τι φόρεσε σε έξοδο με τα παιδιά του Kanye West

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λονδίνο: Χάος απο τις απεργίες στο μετρό -Παρέλυσε η πόλη

Her News

Kelly Clarkson: Aποκάλυψε τον τρόπο να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Her News b

Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζεται να πάρει μεγάλη απόφαση

HerNews ka