HerNews.gr
Διεθνή

Bianca Censori: Μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της αλλά όχι στο…ντύσιμό της

Η 29χρονη Bianca Censori βγήκε στο Παρίσι μαζί με τον σύζυγό της Kanye West την Τετάρτη, με ένα σγουρό ροζ bob, που θύμιζε Kim Kardashian.

Η Censori έβαψε μερικές τούφες σε μια πιο σκούρα απόχρωση και τα έριξε μπροστά, καλύπτοντας ελαφρώς το πρόσωπό της.

Τα έντονα μαλλιά της ξεχώριζαν σε αντίθεση με το ουδέτερο ντύσιμό της, που αποτελούνταν από ένα διάφανο κορμάκι και ασορτί ψηλές κάλτσες.

Ως συνήθως, η Bianca Censori άφηνε ελάχιστα στη φαντασία με το διάφανο κορμάκι, το οποίο είχε μια χαμηλή πλάτη και μόλις κάλυπτε την πίσω πλευρά της.

Επέλεξε μίνιμαλ αξεσουάρ και φόρεσε διάφανα mules.

Ο West, από την πλευρά του, φόρεσε ένα φαρδύ λευκό σετ που έμοιαζε με… στολή μελισσοκόμου. Ολοκλήρωσε το full coverage look με μάσκα προσώπου.

Αν και η Censori έχει γίνει γνωστή για τις εμφανίσεις της που κάνουν πρωτοσέλιδα, οι πηγές είπαν πρόσφατα στο Page Six ότι οι φίλοι της πιστεύουν ότι όλα είναι για επίδειξη.

Σύμφωνα με έναν από τους παλιούς της φίλους, όταν η Censori δεν «εργάζεται» ως μούσα του ράπερ, ξανά γυρά στο παλιό, πιο συμβατικό στυλ της.

Bianca CensoriΚατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού στην Αυστραλία, μια φίλη της είπε ότι η Bianca Censori «επέστρεψε στο φυσιολογικό» με ένα απλό πλεκτό φόρεμα και όχι με μια από τις τυπικές προκλητικές εμφανίσεις της.

«Ήταν πολύ προφανές για εμάς ότι συμπεριφερόταν σαν να ήταν εκτός αποστολής από μια δουλειά», είπε η πηγή.

«Όταν κοιτάξεις όλο τον Τύπο για την Censori και τον West, θα πίστευες ότι έχει χάσει το μυαλό της, οπότε ήταν καλό να τη δεις με την οικογένειά της και να είναι το άτομο που θυμόμαστε», πρόσθεσαν. «Τα ρούχα επέστρεψαν στα κανονικά… δεν υπήρχε τίποτα που να υποδηλώνει ότι ο χρόνος της με τον Kanye είχε διαρκή επίδραση».

Η πηγή είπε ότι οι περισσότεροι φίλοι της πιστεύουν ότι ο Kanye την αντιμετωπίζει ως «κάποια δραματική εγκατάσταση τέχνης».

Bianca Censori: Η απρόσμενη εμφάνισή της με «σεμνά» ρούχα που σόκαρε τα πλήθη (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Oυρές χιλιομέτρων και αναμονή 35 ωρών για να προσκυνήσουν τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ

Her News

Eurovision: Μαυροβούνιο & Βόρεια Μακεδονία αποσύρονται από τον διαγωνισμό

Her News

Shakira: Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Monotonia”

HerNews ka