HerNews.gr
Beauty

Boyfriend blush: Η νέα τάση που μας δείχνει έναν διαφορετικό τρόπο για να τοποθετούμε το ρουζ

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι το ρουζ πρέπει να τοποθετείται ψηλά στο ζυγωματικό, ακριβώς πάνω από το contour. Αλλά το TikTok πρόσφατα κατέρριψε αυτόν τον κανόνα του μακιγιάζ με το “boyfriend blush”, το οποίο πολλοί λάτρεις του μακιγιάζ υιοθετούν ως την προτιμώμενη τοποθέτηση χρωστικής.

Εκτός από τις 84,8 εκατομμύρια προβολές που έχει συγκεντρώσει το boyfriend blush στο TikTok, το ενδιαφέρον αναζήτησης της Google για αυτό έχει υπερτριπλασιαστεί τους τελευταίους δύο μήνες. Σαφώς, η τεχνική εφαρμογής boyfriend blush ήρθε για να μείνει.

Το Boyfriend blush είναι ένα φυσικό χρώμα που κάθεται πιο κάτω στο μάγουλο. Είναι πραγματικά φρέσκο ​​και φυσικό και κάνει το δέρμα να φαίνεται σαν να ήσασταν έξω για τρέξιμο ή γρήγορο περπάτημα, είναι επίσης κολακευτικό για όλους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Μιμούμενος το ροδαλό δέρμα που αποκτούν τα αγόρια (και τα κορίτσια!) ενώ παίζουν αθλήματα, η μέθοδος boyfriend blush είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε το δέρμα να φαίνεται νεανικό, ανοιχτό και με ένα άγγιγμα κατακόκκινο. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα στα πρώτα της χρόνια στο προσκήνιο είναι μια βασική αναφορά.

Αν τραβήξετε ελαφρά τη θέση του ρουζ σας προς τα κάτω, το δέρμα σας φαίνεται φυσικά υγιές και, όταν χρησιμοποιείτε τις σωστές υφές, είναι ένας ωραίος τρόπος για να προσθέσετε σχήμα στα μάγουλα χωρίς να κάνετε πλήρες contour. Προσθέτοντας χρώμα σε αυτή την περιοχή, προσθέτει βάθος στο δέρμα, το οποίο σμιλεύει διακριτικά το πρόσωπο.

@taontm Trying the viral boyfriend blush trend and I love how this turned out!! Using my fav @Lancôme soft matte lipstick shade first kiss & liquid eyeshadow shade sunburst ✨ #makeup #boyfriendblush #LancomePartner ♬ original sound – Tao

Το κλειδί για να λειτουργήσει βρίσκεται στους τύπους που χρησιμοποιείτε. Οι κρεμώδεις φόρμουλες τείνουν να είναι πιο εύκολο να δουλέψουν, καθώς αναμειγνύονται εύκολα και μπορούν να λιώσουν στο δέρμα για ρεαλιστική εμφάνιση, αλλά οι φόρμουλες πούδρας μπορούν επίσης να λειτουργήσουν. Επιλέξτε ένα καθαρό χρώμα, καθώς αυτή είναι μια εμφάνιση που πρέπει πραγματικά να είναι πιστευτή.

Αυτή η σκιά ματιών φωτίζει & ταιριάζει σε όλους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Glazed Donut στα μαλλιά; Η συντάκτρια Renee Rodriguez το δοκίμασε και το προτείνει

HerNewskl

Kristen Stewart: Με μελαχρινό shaggy mullet

HerNewskl

Memo nails: Η τάση που θα σας χαρίσει μοναδικές εμφανίσεις την Πρωτοχρονιά

HerNewskl