HerNews.gr
Διεθνή

Bradley Cooper – Irina Shayk: Υπάρχει τελικά επανασύνδεση;

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk είναι χωρισμένοι από το 2019, αλλά φέτος έκαναν κοινές διακοπές μαζί με το παιδί τους.

Bradley Cooper - Irina Shayk:

Δημοσιεύματα έχουν αναφέρει ότι το πρώην ζευγάρι όχι μόνο δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του αλλά σκέφτεται να αποκτήσει κι ένα δεύτερο παιδί. Πιο συγκεκριμένα έχει ειπωθεί πως:

“Ήταν μια αληθινή, οικογενειακή απόδραση και σκέφτονται να είναι ξανά μαζί. Η Irina θα ήθελε η κόρη της να έχει ένα αδελφάκι”.

 Bradley Cooper - Irina Shayk:

O ίδιος  πρόσφατα ξεκίνησε να βγαίνει με την Huma Abedin, αλλά υπάρχουν δημοσιεύματα που τονίζουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Μάλιστα, άνθρωπος από το κοντινός τους περιβάλλον εξομολογήθηκε ότι:

Τόσο ο Bradley όσο και η Irina δεν έκαναν καμιά σοβαρή σχέση με κάποιον άλλο και οι δύο σκέφτονται να κάνουν παιδί. Δεν είναι σαν τους Bennifer που είχαν πάντα ο ένας τον άλλο στο μυαλό του. Σκέφτονται πιο πολύ ‘γιατί όχι;’. Πρέπει να αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλο έτσι κι αλλιώς αφού είναι ήδη γονείς ενός παιδιού. Και οι δύο σκέφτονται ότι ίσως είναι καιρός να νοικοκυρευτούν”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Shakira: Πόσα χρήματα έχει κερδίσει από τα τραγούδια για τον Gerard Pique;

HerNews ka

Shakira: «Παραβίασαν την προσωπική μου ζωή»

HerNewskl

Megan Fox: Αποκαλύπτει ότι έβγαινε με «πολύ διάσημους» ανθρώπους που ήταν «τρομακτικοί» πίσω από κλειστές πόρτες

HerNews ka