HerNews.gr
Διεθνή

Μπραντ Πιτ: Ποιο ήταν το απίστευτο δώρο που έκανε στην Τζένιφερ Άνιστον για τα 50α γενέθλιά της;

Ήταν χωρίς αμφιβολία, ένα από τα κορυφαία ζευγάρια του Χόλιγουντ στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Το ζευγάρι που σχηματίστηκε από τον Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ Άνιστον ήταν σαν κάτι βγαλμένο από ταινία.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 29 Ιουλίου του 2000 και το έκαναν με στυλ, μια τελετή από την οποία μόλις μια φωτογραφία έφτασε στα μέσα ενημέρωσης.

Πάντα έδιναν την εντύπωση ότι θα ήταν ζευγάρι για πάντα, ωστόσο ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, έτσι, στις 7 Ιανουαρίου του 2005, όλα άλλαξαν όταν ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον εξέδωσαν μια δήλωση που ανακοίνωναν τον χωρισμό τους.

Τζένιφερ Άνιστον - Μπραντ Πιτ: Η απουσία από τα Όσκαρ, το Παρίσι και η πιθανή επανασύνδεση

«Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι μετά από επτά χρόνια μαζί αποφασίσαμε να χωρίσουμε επίσημα».

«Για όσους παρακολουθούν κάτι τέτοιο, θα θέλαμε να εξηγήσουμε ότι ο χωρισμός μας δεν είναι αποτέλεσμα οποιασδήποτε από τις εικασίες που αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης. Αυτή η απόφαση είναι αποτέλεσμα πολλής σκέψης», έγραφε η ανακοίνωση εκείνη την εποχή.

Σε κάθε περίπτωση, η «εικασία» που αναφέρεται στη δήλωση δεν ήταν άλλη από την Αντζελίνα Τζολί τη γυναίκα με την οποία ο Μπραντ Πιτ θα έκανε αργότερα οικογένεια.

Η σημερινή σχέση του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον

Παρά το διαζύγιο, η σχέση του Πιτ και της Άνιστον δεν διαλύθηκε για πάντα και παρέμειναν καλοί φίλοι, με την Daily Mirror να αποκαλύπτει πλέον λεπτομέρειες για την τωρινή τους σχέση.

Αποκαλύφθηκε ότι ο ηθοποιός αγόρασε την έπαυλη όπου ζούσε με την Τζένιφερ Άνιστον όταν παντρεύτηκαν για 79 εκατομμύρια δολάρια και πιστεύεται ότι αποφάσισε να δώσει αυτό το ακίνητο στην ηθοποιό με αφορμή τα 50α γενέθλιά της.

Η βίλα, η οποία κόστισε στο ζευγάρι 13 εκατομμύρια δολάρια το 1999, πουλήθηκε όταν χώρισαν το 2005, προς μεγάλη απογοήτευση της Άνιστον.

Τώρα, με αυτό το δώρο γενεθλίων, υπάρχουν πολλές φωνές που υποδεικνύουν το γεγονός ότι αυτό το δώρο στην πρώην του θεωρείται ως μια προσπάθεια του Μπραντ Πιτ να φέρει την πρώην σύζυγό του πιο κοντά του.Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού πήγαν για φαγητό και «φουντώνουν» τις φήμες για επανασύνδεσή

Να θυμίσουμε ότι η Τζένιφερ Άνιστον χώρισε πρόσφατα από τον Τζάστιν Θερού και ένας από τους λόγους αυτού του διαζυγίου, όπως φαίνεται, είναι η ανακάλυψη ότι η ηθοποιός κρατούσε ρομαντικά μηνύματα από τον Μπράντ Πιτ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

North West: Επέστρεψε από το Παρίσι με ιδιωτικό τζετ & με επώνυμα προϊόντα Chanel

HerNews ka

Beyoncé: Κυκλοφόρησε μόλις το νέο της άλμπουμ μετά από έξι χρόνια!

HerNewskl

Κέιτ Μίντλετον: Τα “καρφιά” για το λάθος με το Photoshop – «Δεν θα το έκανε ποτέ η Μέγκαν»

HerNews ka