HerNews.gr
Διεθνή

Bridgerton: Η διευθύντρια κάστινγκ αποκάλυψε ότι λαμβάνει συνεχώς «ακατάλληλα» βίντεο απο ενδιαφερόμενους

Η διευθύντρια κάστινγκ του «Bridgerton», Κέλι Βαλεντάιν Χένρι, λέει ότι τα εισερχόμενά της έχουν “πλημμυρίσει” με κασέτες οντισιόν με ακατάλληλο περιεχόμενο από ηθοποιούς που διεκδικούν να συμμετάσχουν στην επόμενη σεζόν του επιτυχημένου δράματος.

Στο επεισόδιο της Κυριακής του “Πρέπει να το διαγράψω;” podcast, η Χένρι αποκάλυψε ότι μερικά από τα βίντεο που λαμβάνει είναι πιο κοντά σε ταινίες για ενήλικες παρά σε κασέτες οντισιόν.

«Είναι κάθε μέρα… Λαμβάνω τα πιο απίστευτα βίντεο, αυτόκλητα», είπε στους παρουσιαστές.Η Simone Ashley και ο Jonathan Bailey στο «Brigerton».

Η Simone Ashley και ο Jonathan Bailey στο «Brigerton».«Είναι σεξ βασικά, δεν είναι πραγματικό σεξ, αλλά είναι αρκετά έντονο», συνέχισε. «Δεν είναι γυμνές φωτογραφίες, αλλά όχι πολύ μακριά».

Η Χένρι, η οποία συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Netflix από την πρώτη μέρα, είπε ότι τα εισερχόμενά της είναι πάντα «90 τοις εκατό» γεμάτα email από άτομα που προσπαθούν να κάνουν το μεγάλο τους πέρασμα στην επιτυχημένη σειρά.

Το “Brigerton” έκανε το ντεμπούτο του το 2020 και γρήγορα έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του γίγαντα ροής, γνωστή για τις έντονες ρομαντικές σκηνές, τα υπερβολικά κοστούμια και τους αξέχαστους μονολόγους.Ο Λουκ Τόμσον και η Χάνα Νιού στο «Μπρίτζερτον».Αυτή τη στιγμή η διεθύντρια παίρνει το κάστινγκ για την 4η σεζόν και συγκεκριμένα τη Sophie Beckett, η οποία τραβάει τα βλέμματα στον Benedict Bridgerton, τον οποίο υποδύεται ο Luke Thompson.

Ενώ δεν έχουν βρει ακόμη το διαμάντι τους, η Χένρι είπε ότι «όλοι» θέλουν τον πολυπόθητο ρόλο – και είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν.Ο Regé-Jean Page και η Phoebe Dynevor στο «Brigerton».«Είναι λίγο λυπηρό, πραγματικά», είπε. «Δεν καταλαβαίνω».

Δεν έχουν ανακοινώσει ποιο ζευγάρι θα ακολουθήσει η 4η σεζόν, αλλά οι θαυμαστές πιστεύουν ότι πιθανότατα θα ακολουθήσει τον Benedict ή τη Francesca Bridgerton.

Οι θαυμαστές εξακολουθούν να παρακολουθούν πιστά την τρίτη σεζόν που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η οποία ακολούθησε την ιστορία αγάπης του Colin Bridgerton με την Penelope Featherington.Ο Nicola Coughlan και ο Luke Newton δίπλα σε ένα έπιπλο που έσπασαν κατά τη διάρκεια μιας σκηνής.Η Coughlan αποκάλυψε τον Απρίλιο ότι αυτή και ο Newton ήταν «τόσο άνετα» όταν γύριζαν σκηνές σεξ, που συχνά ξεκουράζονταν γυμνοί μαζί.

«Είναι απόδειξη του γεγονότος ότι μόλις φτάσαμε σε ένα σημείο όπου ήμασταν τόσο άνετα μαζί», είπε στην Teen Vogue. «Μόλις είχαμε τελειώσει τη μεγάλη σκηνή του σεξ, την πιο έντονη και εμπλεκόμενη…. και απλά νιώσαμε ανακούφιση».

Ενώ η Coughlan δεν αποκάλυψε για ποια «μεγάλη σκηνή του σεξ» μιλούσε, το ζευγάρι κατέστρεψε μια πολυθρόνα  κατά τη διάρκεια της κινηματογράφησης της σκηνής με τον καθρέφτη.

Bridgerton: Τι να περιμένουμε απο τα τελευταία επεισόδια της τρίτης σεζόν;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Φοξ: Αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν αγάπησε το σώμα της

HerNews ka

Tamayo Perry: Ο πασίγνωστος ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο μετά από επίθεση καρχαρία

HerNews ka

Καναδάς: Βουλευτές «παρέλασαν» με ροζ γόβες για τη βία κατά των γυναικών

HerNews ka